Helle-Norsk jente i London - Awesome Meg

Awesome Meg

Kontakt: londonlife@hotmail.no

Ja, kan vel begynne med litt basic info da...

Helle er navnet jeg har fått ropt etter meg siden 7.sept 93, altså 17 år om du ikke kan regne...  Jeg ser verden fra mitt eget 163cm høye fugleperspektiv! Jeg tror ikke jeg har planer om å få et høyere perspektiv, for jeg liker ikke å se ned på folk, for sånt er ganske respekløst egentlig. Resten av personligheten er vel så som så. Har fått høre at jeg er en sprudlende jente, med mye liv og latter i, kanskje litt mye iblant.. Hehe.. Ellers er jeg en levende optimist, jeg takler ikke negative mennesker! Sånt ødelgger livet bare enda mer..

Men grunnen til at jeg begynte og blogge og at du skal lese denne bloggen er fordi. Jeg skal gå 2.vgs i London. Jeg skal tilbringe mitt 2. år på Ealing, Hammersmith And West London College! OMG. Det er rett og slett OMG. Så jeg har da lovet å blogge om livet i London, jeg drar jo tross alt fra både familie og venner som man har lyst til å dele ting med, så da er det bare å lese her. Kanskje fremmede mennesker finner det interresant å lese også, kanskje inspirerer dem til å gå på skole i utlandet! Jeg gleder meg hvert fall utrolig mye! 

Nå har jeg vel egentlig ikke mer å skrive, å skrive om seg selv er noe av det vanskligste jeg vet. Men men, om du vil vite mer så er det jo bare å følge med på bloggen. 

Meg, den typiske blogger! Ehm... neida, men hva skal man gjøre når flyet er utsatt grunnet streik og man er stuck på hotellet og ikke får lov å løpe på stranden.... Kommer vel snart et ordentlig bilde, den dagen jeg blir fotogen.

 
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Signatur

Kommentarer
Postet av: whoisit

Jeg ELSKER bloggen din"

Du er så flink til å skrive

Hilsen www.whoisit.blogg.no en fastleser av deg <3

10.jul.2010 @ 02:33
My page: http://whoisit.blogg.no
Postet av: Hanna Vaage - my life in San Francisco

Pen du er! : )

23.okt.2010 @ 09:31
My page: http://hannavaage.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20350401
hits Free advertising