Helle-Norsk jente i London - Turkis-sølv-negler!

Turkis-sølv-negler!

I dag har jeg gått rundt med neglelakk på en hånd! Ble nemlig ikke ferdig med begge hendene i går.. Hadde planer om å gfikse det på skolen, men så surrehue som jeg er så glemte jeg den turkise neglelakken. fml.
Neida, men jeg skal hvert fall fikse det nå, mens jeg leser til matteprøve i morgen og også har noe naturfagsinnleveringting i think...  Må bare skryte av det deilige været også! Jeg sitter faktisk ute i solen nå under pæretreetsom blomstrer noe helt sykt. Det ser ut som en stor hit klump! Kjempefint! 
Her er hvert fall neglene denne gangen da.

Det er forresten ikke så lett å ta bilder av hendene sine, for jeg har på feil linse på kameraet for sånt, så jeg har rett og slett ikke lange nok armer... (AF-S NIKKOR 18-200mm)

Så her har jeg faktisk bare tatt på et lag med den turkise neglelakken fra H&M ~  ca.50kr. Også har jeg brukt en LITEN veldig liten pensel til å lage sølvmønsteret. Neglelakken kjøpte mamma i Paris eller noe for ganske lenge siden, så aner ikke hva den kostet eller noe..

Har dere sølvneglelakk?
Signatur

Kommentarer
Postet av: Cathrine E. N - fotografi

Det ble stilig :)

10.jul.2010 @ 12:48
My page: http://cathrinenesset.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20350531
hits Free advertising