Helle-Norsk jente i London - Tine VS Friele

Tine VS Friele

Ja, de som har lest tidligere innelgg her har fått med seg at jeg elsker kaffe. Men det er ikke alltid man har tilgang til en ordentlig kaffebar eller noe lignende og må da ty til ferdigkaffe fra matburikken. Jeg har i lang tid kjøpt Tine sin iskaffe Mocca, men jeg har aldri vært helt fornøyd med den. Den er god, ja, men den er så innmari søt pluss at det er ikke så mye kaffesmak i den.. Så kom reklamen på teven for en god stund siden, om han som feier alle damene på jobben. Frieles nye iskaffe! Jg har ventet og ventet og ventet på at denne skulle komme i butikken ved skolen, så! Siste skoledag var den der! Desverre ble jeg skuffet..

+ Tykkelsen på drikken
+ God å holde i 
+ Smaken generelt
- Lite kaffesmak
- Altfor søt

Alt i alt er denne veldig god. Jeg har ikke helt skjønt forskjellen på den blå og denne iskaffen. Den blå skal være med kakako, jeg synes nå de smaker ganske likt jeg da. Men det er for mye sjokolade i dem begge!
Når denne lille her kom trodde jeg endelig at min hverdag vekk fra kaffemaskiner skulle reddes, men neida... Jeg ble skuffet..
+Litt mer kaffesmak enn Tine's
+Ordentlig kald!
-Nøttesmak?
-Merkelig sjokolade
-Også for søt

Jeg ble glad når firele lanserte denne her, jeg tenkte at ejg endelig skulle få en iskaffe som smakte kaffe. MEn nei. Første slurken var spesiell. Det smakte litt mer kaffe, men det var noe helt annet i den. Blanding av vanilje og nøtter, sånn grønne nøtter. Det var det det smakte. 
Kommer desverre ikke til å kjøpe denne noe mer. Håper cappucino'en er bedre!

Nå går jeg og lager meg en ordentlig iskaffe, for nå er jeg helt stekt i solen, noe pc'n også er, jeg brenner meg på knappene!

Hvilken synes dere er best, Friele eller Tine?
Signatur

Kommentarer
Postet av: Kaffehater

Kaffe er ekkelt uansett, æsj

11.jul.2010 @ 18:54
Postet av: sadiya

lol! du spiser og drikker det samme som jeg gjør når jeg er på ferie! den friele iskaffen smaker æsj hvertfall !

men iskaffe mocca og cacao er favorittene mine, no doubt :D <3

fin blogg du har :) btw, skal starte "london blogg" selv, og ehm.... jeg trenger hjelp med header og alt.. *hinthint* :))

24.jul.2010 @ 17:11
Postet av: Helle i London

sadiya:Hahaha, fordi vi er kule det :)

Er snart hjemme, så vi kan jo ha en mark/blogg-date =))

24.jul.2010 @ 18:23
My page: http://mylondonlife.blogg.no/

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20350547
hits Free advertising