Helle-Norsk jente i London - Øya ~ Victoria Hislop

Øya ~ Victoria Hislop


Denne boken er grunnen til at jeg er på Kreta, og har kjørt over hele øya for å besøke Spinalonga og andre byer som er nevnt i boken. 

Dette er en rørende bok om fortiden til Kreta, om tiden da spedalskheten herjet, eller lepra som det også ble kalt. I boken følger vi flere folk, men i hovedsak en bestemt familie, men den går over lang tid, så hovedpersonen blir på en måte endret. For man følger barna, og barnebarna videre i historien. 

Veldig lettlest bok om hvordan livet til Kreterne var før i tiden, fra før andre verdenskrig frem til 60-tallet sånn ca. Både de friske menneskene, og de uheldige som fikk lepra og ble forvist til øya, Spinalonga, og måtte bo der. 

Jeg anbefaler virkelig denne boken, den er bare på 452 sider, å den er MÅ være veldig lettlest i og med at jeg klarte å lese den ut på 12 dager, mens jeg er på ferie. Og man har faktisk ikke mye tid til å lese når man er på ferie. 

Så anbefaler denne virkelig, til de som har lyst til å bare lese en koselig, rørende bok, om livet til mennesker, og få litt historie inn i hodet. Man lærer faktisk en del av den også. Og den får deg både til å le og smile og for de ekstra følsomme kanskje felle noen tårer. Den ga hvert fall meg gåsehud MANGE ganger, i 40gr stekende sol til og med.


Signatur

Kommentarer
Postet av: Elise Hanstveit

kjempe fin blogg :) ha en fin dag

24.jul.2010 @ 18:38
My page: http://elisehanstveit.blogg.no/
Postet av: sadiya

jeg leser øya nå, men har ikke kommet ordentlig i gang enda.. så kult at du dro til spinalonga, mens du leste den :) btw, har blitt avhengig av bloggen din ... it's goood <3

25.jul.2010 @ 17:27

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20669661
hits Free advertising