Helle-Norsk jente i London - På et lite besøk

På et lite besøk

Etter å ha gått rundt hele dagen med hodepine(prøver å ikke ta noe pillegreier hver gang jeg har litt hodepine, siden jeg har det så ofte.....)  og lite søvn, så dro vi til Fred og tok middagen der. Og til tross for hvor kaldt Norge er så badet vi faktisk også. I bassenget. ISKALDT! Det var en dukkert og fort opp igjen!! Haha... Og neste uke skal jeg liksom på rafting og juvegrier i vann som sikkert er 10grader, og dette bassenget var 20..... Jeg kommer til å SLITE, haha. 

Selv mamma tok seg to dukkerter, og jeg bare én... flaut...

Lillebror i lufta!

Så kjøpte vi en radiostyrt båt i samme slengen, den gikk faktisk kjempefort! Var helt sjokkert jeg, den lille greia føyk jo nesten ut av bassenget!! 

Ellers så slet vi noe innmari med å fikse en kvern så vi kunne ta anis på pizzaen. For de som ikke vet så er anis et krydder som smaker lakrisaktig og er hemmeligheten til Peppes. 

Dere aner ikke hvor lenge mamma og jeg sto med den kverna og sleit(som man ikke ser på bildet...haha). Anisen falt ut gjennom et hull, og når vi tok på lokket så falt det ut et annet sted. Det var anis over alt...

Til slutt, selv om det både var mamma og meg så ga vi oss og gikk til Fred. Og det viste seg at det var ikke vi som var helt hjernedøde, den var faktisk ødelagt! Så han fant en annen vi kunne bruke.

Så til slutt fikk vi det til. Må bare anbefale Trio De Carne fra Dr. Oetker, virkelig elskbar! Den får stor myk skorpe, kjempegod!

Mamma og Fred. 

Hvilken ferdigpizza er deres favoritt?

Signatur

Kommentarer

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20742936
hits Free advertising