Helle-Norsk jente i London - Nattmøte + uke uten internett!

Nattmøte + uke uten internett!

Nå kom jeg nettopp inn fra mitt lille nattmøte med min kjære, etter at jeg fikk en litt irritert melding fra min mor som lurte på når jeg hadde planer om å komme hjem, hehe. Klokken var bare plutselig halv 1, og i morgen skal vi reise.... Mens vi satt ute så ble vi faktisk beskutt! Opptil flere ganger! Var faktisk litt skummelt!

Skal nemlig til Beitostølen på hytta og ha en 'actionuke' som vi kaller det så fint. Skal både på rafting, juvvandring, klatring og skytesimulator. Og jeg gruer meg nesten litt, for vannet er driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkaldt! Julie sa det føltes ut som om det var kuldegrader, så kaldt var det! (Selv om det så klart ikke er mulig, vi vet det ville ha frosset da...) Men men, jeg får bare manne meg opp! For vi har ikke bare kommet hjem fra 35++++ for så å gå utti vann som er 5grader eller noe.. 

Haha, men dette blir gøy, jeg gleder meg! Til tross for at det ikke er internett på hytta, så det blir en uke uten blogging!

Og så smart som jeg er, så tenkte jeg at negelakk blir bare ødelagt der borte i alt det vi skal gjøre, så nå er jeg uten neglelakk!! Ok, nesten...  Nail Repair greier... Det er nytte løst å g uten noe som helst på neglene!

Rafting ~ Beitostolen.no

Juvtingtangtur ~ Betiostolen.no

Vi er gææææærne! Litt hvert fall...

Har dere vært på lignende turer?


Signatur

Kommentarer
Postet av: FOTOGRAF Anton

fräck header ;)

31.jul.2010 @ 10:09
My page: http://fotografanton.blogg.se

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20811982
hits Free advertising