Helle-Norsk jente i London - Kosy dag i byen med folk OG sol, faktisk! hits

Kosy dag i byen med folk OG sol, faktisk!

Kl ca 14something i dag ringte mobilen min! Jeg skjønte hverken hva lyden var eller hvordan jeg skulle få stoppet den, tok tid før jeg i det hele tatt skjønte at det var mobilen som ringte... Men det var bare lille Karoline som lurte på om jeg skulle bli med henne og Julie til byen på cafe, min første tanke var jo bare brrrr KALDT! Så plutselig begynner hun å bable om sol og 23 grader! Jeg trodde fremdeles jeg drømte, jeg har jo nettopp kommet hjem fra bukse og ullgenser vær og 10graders vann! 

Så da var det bare å hoppe i shortsen og blusen min som jeg har blitt så glad i hehe, for så å dra til Karoline, så Julie, så banen til byen! Og det var sol og deilig, endte opp med to kaffer på veldig kort tid. For så å møte Linn minn. Og senere møtte vi enda fler og enda fler. For så å bare bli kaos hvor vi ble splittet og alt og mobilen døde, haha.... OG, Kokoz eller hva den het, helt nederst på Aker Brygge har veldig gode kokkosboller med sin egen tutch, var nemlig en liten syrlighet i dem, sitron-akitg-liksom, veldig gode! Btw, om man virkelig vil ha GODE kokkosboller, så finnes det et kokkosbollebakeri i nærheten av Akerselven et sted, hvor du kan se dem lage bollene og du får dem HELT ferske, så ferske som er mulig, DE er bare best!

Hverken speilrefleksen(får ny forresten til London!! JIPPI) eller lillekameraet var med i dag, men som alltid redder Linni meg, kjære!

Fryktlig søte vi er i denne vinkelenBollene beskriver oss, rett og slett...Hun blonde tingen er vår kjære fotograf, før vi prøvde hr. selvutløser

Han var jo, ehm, ganske så flink!

Har dere kost dere i solen i dag?

Signatur

Kommentarer
Postet av: julie. ♥

ååh, det var så kos i dag, hihi !

har kost med i solen med deg i dag hvertfall :D <3

09.08.2010 @ 01:37
My page: http://juliemw.blogg.no
Postet av: miafre

fine bilder og utrolig stilig header! :-) du var utrolig søt!

koselig med en kommentar tilbake

09.08.2010 @ 22:59
My page: http://miafre.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
https://blogsoft.no/trackback/ping/21012656
Free advertising