Helle-Norsk jente i London - Da blir det hyttetur og antageligvis null blogging

Da blir det hyttetur og antageligvis null blogging

Jepp jepp, siste hytteturen før skolen starter, før London, bare 3 uker og 4 dager til jeg drar, sånn ca! Omg jeg gleder meg, jeg gleder meg så sykt at jeg tillater meg selv å skrive omg. Selv om det blir kjempetrist og forlate alle! Er nok ikke noe vits å ha på noe sminke den dagen, samma hvor vannfast den er... Men nå rotet jeg meg bort fra den egentlige saken! 

Hyttetur ja, Hurum, Med Julie, André og Fredrik, tror kanskje det er noen andre der også. Det blir kosy!! Men det blir stress i morgen, for det første så må jeg stå opp kjempetidelig, skal nemlig fikse nytt pass, for ellers har jeg ikke noe pass midt i Londonoppholdet mitt, og det hadde nok blitt vel mye mas å ordne opp i! Lil'bro skal også få nytt. Og for å se minst mulig ut som en selvmordsbomber på bildet må jeg opp tidelig å ordne meg! Etter det er det hjem igjen å pakke til hytteturen, og jeg er så flink og overpakker, ALLTID. For så å dra tilbake til byen, litt sol og så ta bussen ut med Julie. Til vår kjære Hurum, tenkte å hilse på mormor og samboeren der ute også, men neida, de er ikke der, så klart!

Fant faktisk et random bilde fra Hurum(09) hvor jeg plukker blåbær, vi lagde det beste blåbærsyltetøy du kan tenke deg!!  Men herregud, se så kort hår jeg hadde!! omg, igjen...

God natt søte folk som leser dette ! 
Signatur

Kommentarer
Postet av: marina

fin blogg :)

18.aug.2010 @ 10:29
My page: http://mariinatouma.blogg.se
Postet av: Helle i London

marina: Tusen takk =))

18.aug.2010 @ 10:33
My page: http://mylondonlife.blogg.no/

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/21224000
hits Free advertising