Helle-Norsk jente i London - Hvordan få en BILLIG mat, med dessert, på Friday's!

Hvordan få en BILLIG mat, med dessert, på Friday's!

Ok, tenkte jeg skulle dele min lille erfaring om hvordan du skal få til et billig besøk på Friday's. Linn og jeg klarte det nemlig helt perfekt i går! Selv om vi hadde et veldig enkelt måltid hvor vi delte en stor hovedrett og hadde en dessert hver. 

1. Først og fremst må dere være like kule som Linn og meg, allerede første punktet er ekstremt vanskelig og utfordrende, men det holder nok å være nesten like kule som oss, hehe.

2. Først må du sitte å irritere deg over kelnerne som bruker år og dag og overser deg. Ok, det hadde ikke noe å gjøre med den billige maten vi fikk, men det var bare noe som irriterte oss noe sykt... 

3. Sørg for å sitte i nærheten av et bord med drita mannfolk som er på 'frimafest'. Dette innlegget er vel mest beregnet på jenter, sorry gutta!

4. Vær søte, spis pent, le og ha det gøy. Så kommer disse koselige mannfolka vet du. 

5. Når OLE, som vår fyllik het, kommer til bordet ditt og setter seg ned, la han sitte, la han sitte der å snakke sitt randome bull. Le av det han sier og vær helt care. 

6. Når han først er der, bruk han, til å hente ting og alt mulig rart. 

7. SÅ, det hemmelige trikset. La han ta fatet med mat og la han kaste det på veien! Vi var helt satt ut, helt i sjokk! Han gjorde dette rett ut av det blå. Men vi brydde jo oss ikke stort i og med at vi var ferdig 99% ferdig med maten.

8. Så må noen komme å irritere fylliken din sånn at det ender opp med trusler og veving med stoler. Så Må en random komme og bry seg. Så må det bli slosskamp! Japp, slosskamp...

9. Så må dere bare sørge for at en av kelnerne har sett alt sammen. For da kommer de og spørr om han kastet maten deres vekk. OG da må man jo så klart si ja, og at man ikke var ferdig med å spise!!

Så da fikk vi tilbud om feks gratis dessert som passet oss perfekt i og med at vi hadde planer om å bestille det! Og i tillegg gjorde de litt ekstra med desserten vår, for det var absolutt ikke sånn browniesen så ut sist jeg spiste den der! OG gud den var så god, vi fikk jo gåsehud for hver bit!

Tusen hjertelig takk Ole! Vi digger deg!Burde nesten tatt et bilde med Ole også!

Har du opplevd noe lignende?

Signatur

Kommentarer
Postet av: tina baardseth

haha!!

21.aug.2010 @ 14:39
My page: http://tinabk.blogg.no
Postet av: Cathrine E. N - fotografi

Haha.. Kjekt da :p

21.aug.2010 @ 14:48
My page: http://cathrinenesset.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/21293336
hits Free advertising