Helle-Norsk jente i London - Pleiekveld i boblebadet med skum over alt <3

Pleiekveld i boblebadet med skum over alt <3


Finnes ingen ting bedere å gjøre på på en regnværssøndag enn å ha en pleiekveld! Hvert fall når man har hatt en slitsom og dårlig uke... Så jeg fylte boblebadet helt fylt, med masse ting opp så jeg hadde skum over hele badet, ops, hihi. 

Lys og musikk er must
Lys på veggen også vøtt!


Pluss såne skrubebvanter, og enda mere såper, og kremer og negledill og dall. Donald D er forresten et av de viktigste bladene!


Om dere vil ha en såpe som lukter godt i vannet så er denne å annbefale! Men er bare å få kjøpt i Spania da, eller hvert fall førm har ikke sett den i Norge enda hvert fall.
Vi har både delfiner, fisker og blåskjell på badet, føler at jeg ligger i sjøen og ikke badekaret, hoho.Dere skal få slippe bilder av annsiktsmaskene og favorittkremene, kunne jo være at det ble deres favoritt også, så bli det vanskligere for meg å få tak i, i butikken!! Haha, tullaaaa, bare jeg som er lat. 
(Konserten kommer senere, kameaet må visst lade og alt mulig rart før jeg får overført og alt sånt... kyss meg i rumpenstygge kamera, laderen er .. ehm.. vet ikke...)

Pleier dere å unne dere selv noen slike kvelder?
Signatur

Kommentarer

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/21468798
hits Free advertising