Helle-Norsk jente i London - Bedømmelse av blader! Hvilken er din favoritt?

Bedømmelse av blader! Hvilken er din favoritt?


I ferien har det jo så klart blitt mye bladkjøping, det er j odet som er sommerferie. Her er da noen av bladene jeg har fått, tenkte jeg skulle dele med dere hva ejg synes om de forskjellige og hvilken som er min favoritt. VIl veldig gjerne høre deres mening også! Jeg har da rangert de fra 8. plass - 1. plass, det er jo 8 blader som er med...

Tara~64,95kr


Har også prøvd og gi noen av bladene mamma har kjøpt en liten sjanse, men de faller ikke helt i smak. Tara har MASSE lesestoff, for mye rett og slett, her savner jeg bildene igjen, hehe ibesluttsom. Derimot er det ikke mye reklame. 

Konklusjon: Nei, dette bladet er rett og slett beregnet på damer som er litt mer enn bare 16 år! Men ja, de fikk meg til å lese hele bladet for det, så noe må j oha fanget litt. 8. plass

Costume~59,00kr


Snakker vi bladet med mest mulig reklame eller? Jeg døør. Men de sidene hvor det ikke er, er det endelig sminketips, trender, hårtips osv. Noe som alltid er gøy! Men desverre synes jeg de er skrevet ganske dårlig. Ellers er det sikkert 40 collag'er i hvert blad om diverse ting. Og ikke noe særlig info om hvert produkt, og da hjelper det jo ikke så mye..Ellers er de "sunne" sidene ganske artige, intervjuer forksjellige 'kjendiser' og får vite hva de gjør for å holde seg i form, men ikke sånn, spis 10 solsikkefrø om dagen opplegg!

Konklusjon: Dette bladet er for de som liker å titte på bilder og skumlese. Det er ingen store ting å lese.. Noe jeg liker. 
 7. plass

Elle~75,00kr


Jeg må bla og bla, før i det hele tatt bladet "starter"... Men når det starter er det hvert fall mye fine klær å se på! Virker som om bladet har prøvd å fokusere på litt mer på at normal kropp er best, misforstå meg rett her! Og står også så klart noe om noen kjekkaser her! hihi. Her er det hvert fall litt mer lesestoff, men fremdeles masse reklame, men man legger egentlig ikke like godt merke til den i Elle. De har også litt digg mat og desserter med, yum yum!

Konklusjon: Er du glad i klær, da er dette bladet fint, hvert fall om du liker det litt annerledes. Ellers er ikke lesestoffet så altfor spennende.. 6. plass.

Henne~75,00kr


Endelig begynner bladet litt mer rett på. Mye fine klær, og mange outfit sider hvor de tar med hvor klærne er kjøpt og hva de koster. DET liker vi! Her er det også mange fler artikler å lese, nesten for lange. HIstorier også faktisk, sånn fortsettelseopplegg.

Konklusjon: Dette bladet er nok mer beregnet på moderne eldre damer,(prisen også) hehe. 5. plass


Topp. 49,00kr


Veldig lite og tynt blad, litt for høy fjortissfakor.. Ja, jeg liker også å lese om de digge filmgutta, men altså, sorry meg. Justin Passe mye emd raklame også. Vi må jo ikke glemme Mona & Mikkel, det gir meg jo dagens latter!

Konklusjon: Er du kjendisgal så er dette bladet for deg! Og plakater av handsomeguys som Taylor Lautner skader jo ikke! Men litt dyrt for å være så tynt synes jeg... 4. plass 

Det nye~52,00kr


Jeg likte faktisk Det Nye bedre før... De satser jo fult på mote nå, men er innimellom nesten litt vell over the top. De har jo også en del morsomem go søte artikler. Ikke har de så alt for mye reklame heller! Allikevel faller jeg alltid til Det Nye når det gjelder klær, hvert fall om det står på forsiden sånn "topp 200 festkjoler" og lignende. 

Konklusjon: Er du glad i mote, og har en veldig bred stil(litt av alt) og opptatt av catwalken er virkelig Det Nye noe for deg. 3. plass.

Mag~45,00kr


Fjortissblad for litt eldre? Litt av alt her, hunks, kjendiser, mote, sminke, hår, tester vi kan ta og tester de har tatt. Og ferietips og enda mer. Både mye og se på og mye og lese! Allikevel er alt der så 'perfekt' noe som kan være litt dumt. Alikevel, en av mine favoritter, for det er så variert! 

Konklusjon: Om du er lei av å lese om en bestemt ting så er Mag fint! Mye forskjellig, nyttig, og tull. Mag passer vel de fleste jenter rundt 16 år! 2. plass

Woman~49,50kr


Inneholder også litt av alt. Mye fine klær og tilbehør! Men's syn på kvinners mote etc (noe som er veldig gøy å lese, ser de på oss som aper eller liker de klærne våres?). Rørende historier, kvinners syn på ting, samt menns. De har også en del fokus på normale jenter, DET liker jeg veldig godt! De prøver hvert fall å få oss til å forstå at vi ikke skal sulte oss, takk! Bladet har heller nesten ikek noe reklame! Og jornalistene finner på morsomme ting å gjøre på gata for å se hvordan folk i Norge faktisk er, bryr vi oss om fremmede som trenger hjelp midt i en travel bygate?

Konklusjon: Dette er bladet med masse lesestoff, bilder, mote, alt mulig rart og nesten ikke noe reklame! Helt klart min favoritt! Ikke er det av de dyreste heller! 1. Plass


Hvilke blad er deres favoritt(er)?

Signatur

Kommentarer
Postet av: Jaquelen

Svaret på din fråga finns nu uppe på bloggen. Kolla om just du har vunnit en månads länkning:)

Kram

01.sep.2010 @ 21:16
My page: http://silvacum.blogg.se
Postet av: julie.

hehe, nå vet jeg hvem jeg skal hjem å lese blader hos ... jeg vil lese woman, mag og topp! og det topper bladet hvor det ENDELIG følger meg en plakat av taylor lautner ... det har jeg ikke, nedtur.

btw helle, likte dette innlegget veldig godt hihi <3

01.sep.2010 @ 21:19
My page: http://juliemw.blogg.no
Postet av: Elisabeth Marielle

SV: Takk for deltakelsen! Veldig godt sagt :-) og kondolerer.

Costume er mitt favoritt.

01.sep.2010 @ 22:17
My page: http://www.elisabethmariellemyrvang.blogg.no
Postet av: ACUM-kommenterer alltid tilbake!

Tror nok det må bli topp!

02.sep.2010 @ 07:27
My page: http://acum.blogg.no
Postet av: Katrine

Hei

Jeg abbonerte på DET NYE en stund, men jeg gikk lei pga halve bladet er reklame! Bare bla igjennom, så merker du det :) Annen hver side er reklame.. Jeg leser FHM å synes det er digg ;)

02.sep.2010 @ 11:39
My page: http://kattalarsen.blogg.no
Postet av: Tone L

Utrolig bra innlegg! :) Får kjøpe meg Woman nestegang jeg skal på butikken da :P Å jeg er ikke blad-fan en gang. Utenom FHM, det er bra, interessant og morsomt:D

- Tone <3

02.sep.2010 @ 17:30
My page: http://www.prinsessetonepus.wordpress.com
Postet av: randi - jenta fra surnadal

bra svar :-)

02.sep.2010 @ 20:25
My page: http://randiostboo.blogg.no
Postet av: Cathrine

Woman og MAG er best, uten tvil :P Du har god smak du! ^^

02.sep.2010 @ 21:00
My page: http://pageturnermedia.blogspot.com
Postet av: Helle i London

Cathrine: Haha, det må jeg si at du også har! =D

02.sep.2010 @ 21:07
My page: http://mylondonlife.blogg.no/

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/21524916
hits Free advertising