Helle-Norsk jente i London - Spontaniteten lenge leve!

Spontaniteten lenge leve!

Caro og jeg er bare best, rett og slett, hoho. MEn hvert fall, vi elsekr å utforske, så en dag da vi skulle hjem fra skolen(underground så buss) så bestemte vi oss for å ta bussen helt til endestasjonen uten å ane hvor vi endte opp! Haha, kjempegøy. Vi fikk ikke en gang med oss at vi var på endestasjonen, så busssjåføren ropte opp til oss og sa vi måtte gå av. Bussene her er jo dobbeltdekkere!

 

Så.... Caro og jeg skulle farge håret mitt blondere, men farge ikke bleke. Damen i butikken sa det var farging og ikke bleking.. DEt var bleking, håret ble GRÅTT etter 10min! Så neste dag kjøpte vi light golden blond, da ble det brunt, grått, grønt, blondt... Herregud, jeg så ut som, altså... JEg matchet den grå neglelakken min enkelt sagt!

 

Så neste dag var det frisøren med EN ENESTE GANG! Og, ehm.. De har 18 års grense her, patetisk. Men så flinke vi er fant vi en annen frisør, så Caro endte opp med bobog jeg med lyst brunt hår, syyykt! Caro kler det så utrolig godt! Jeg er fremdeles usikker når det gjelder mitt, jeg savner å være blond....

Hva synes dere?

Signatur

Kommentarer
Postet av: tina baardseth

syns du kledde det jeg, helle :-) hihi kos deg masse i london

19.sep.2010 @ 17:24
Postet av: julie.

OMG HELLE !!!! DU KLEDDE DET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19.sep.2010 @ 17:28
My page: http://www.juliemw.blogg.no
Postet av: Jan Erik =)

Syyykt! Det kledde du, Helle =)) <3

19.sep.2010 @ 17:44
Postet av: mamma

hmmm, du er jo riktig fin, må innrømme det, ihvertfall på dette bildet. Forresten VELDIG fint bilde av dere. Nydelige jenter spør du meg... helt objektivt ment ;-)

20.sep.2010 @ 08:59

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/21886278
hits Free advertising