Helle-Norsk jente i London - Huff da, skolen brant ned....

Huff da, skolen brant ned....

(GLEMTE VISST Å PUBLISERE DETTE FOR NEON DAGER SIDEN)

Ok, det var ikke så dramatisk.. Lene og jeg var på do en tur mens de andre var ute i det deilige regnet, vi hadde endelig fått en etterlengtet pause fra marketing'en for å få i oss litt mat. Men neida, plutselig hører vi en besynderlig lyd. En veldig dårlig vekkerklokke som bare ringer fra et rom? Så vi titter ut døren, og en gjeng folk kommer ut fra et klasserom, der går nemlig brannalarmen! Men å ha brannalarm plassert over heel skolen så alle hører det, nei det er ikke nødvendig!

WHAT TO DO!? Lene og jeg var jo bare to spørsmålstegn, og da vi kom ut i, ehm, "inngangsromemt" var det en hel haug med folk, og alle ble sendt ned i kjelleren! Jaja, når en bygning brenner går man ned i kjelleren, så vi kan brenne opp der ende, veldig smart det!

Men allarmen ringte jo ikke sammenhengende, så ingen tok det seriøst, til slutt kom beskjeden i høytalerne om at faren var over og vi kunne vende tilbake til klasserommene, så vi gjorde det. OG da vi kom dit gikk alarmen på nytt, og vi så en gjeng elever samlet ute på gresset utenfor skolen. Og en dame vinker til oss og roper "you gotta get out, this is not a fire drill!" Hahhaha, så da var det ut igjen.

Jeg sier bare takk og lov for at det ikke var en stor brann, for da hadde alle de 10'000 elevene dødd! OG det var først da jeg merket hvor mange elever vi er på skolen, det er MANGE og vi så ikke en gang alle...A random pic from school... Som dere ser tydelig, Lene i midten var litt lei seg fordi skolen ikke brant ned.. Caroline ble borte under brannen, og jeg tok livet med ro, som alltid. ... heh

 

Har det brent på deres skole noen gang?

Signatur

Kommentarer
Postet av: treskallanj

Nei :- )

25.sep.2010 @ 23:56
My page: http://treskallanj.blogg.no
Postet av: Ingrid

Tror ikke vi har hatt det, men hadde en pizza på internatskolen i fjor som var rimelig godt stekt mens noen hadde sovna på fylla. Den var mest sannsynlig satt i ovnen rundt kl 3, og alarmen ringte i 5-tida eller noe sånt.

Veldig snodig at dem sa at dere skulle gå i kjelleren!?

26.sep.2010 @ 00:42
My page: http://ingridlill.blogg.no
Postet av: treskallanj

sv; :-D

26.sep.2010 @ 15:46
My page: http://treskallanj.blogg.no
Postet av: Cathrine E. N - fotografi

Kanskje det var brannsikkert i kjeller'n? :p Sånn er det på jobben, hvis det brenner i bygget så går vi over til andre siden, og lukker igjen branndøra. Da slipper vi å ta med alle ut for det ville tatt veldig lang tid, og flertallet ville dødd hvis det var en stor brann.

26.sep.2010 @ 23:25
My page: http://cathrinenesset.blogg.no
Postet av: Anne, Marie, Kristine, Sigrid og Marianne

Hei! Sorry hvis ikke dette har noe med innlegget å gjøre, men har et spørsmål.

Under informasjon om det selv, står det at du er en dpontanshopper, hva betyr det?

Sorry, hvis jeg stilte dumt spørsmål, er ikke den skarpeste kniven i skuffen XD

- Anne

27.sep.2010 @ 21:56
My page: http://www.sjekkherdu.blogg.no
Postet av: Anne, Marie, Kristine, Sigrid og Marianne

Et spørsmål til;

Hva er stalkere?

- anne

27.sep.2010 @ 21:57
My page: http://www.sjekkherdu.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22027964
hits Free advertising