Helle-Norsk jente i London - Her kommer "verdenes beste nyhet" som nevnt tidligere!

Her kommer "verdenes beste nyhet" som nevnt tidligere!

Energize er navnet. Jeg har endelig fått trent! Finnes ikke ord for hvor deilig det var! Caroline og jeg har kjempet oss til døde for å fikse treningssenteret på skolen. Først var vi der, selv om hun jobber på Sats hjemme og jeg har gått på Condis lenge og de fikk bevis på dette MÅTTE vi ha introduksjonstime.... Kyss meg i rumpa, det var ingen ledigde timer før ute i desember! Så vi fikk snakka med folka våre, MBA Office, og de fikset det fort! Vi skal jo faktisk få gymkarkater når vi kommer hjem til Norge, og gymen på skolen her er frivilig på treningssenteret!

 

Caroline og jeg fikk time for en uke siden eller noe, kl 12pm, men neida, vi kom 3 min for sent(vi sluttet faktisk 12 og fikk ikke lov å gå for tidelig fra rimen, og det er et stykke til gym'en) og da fikk vi ikke være med på introduction'en selv om vi så de ikke hadde begynt enda en gang! Og ikke fikk vi stå inne i rommet der mens vi ringte folka våre. Lvoer dere, ALLE som jobber der er skikkelig kjerringer og gubber, eller det er dama som er verst.

 

Så i går, ny time, var der 5 min før. Men nei, så klart skulle det bli krangel igjen! Vi sto ikke på noen liste og bla bla, så vi ringte våre kjære folk, og så ut som han treningsfyren fikk så hatten passet ! Har aldri hørt en mann si unnskyld så mange ganger før, hoho. Så vi fikk time kl 13pm. Og etter det fikk jeg endelig trent, med Sadiya,

 

DEILIG!Neste gang skal kameraet være med så dere får litt bedre bilder, jeg stjal fra nettsiden deres jeg.. hehe Der kan dere se de to andre studioene også, denne er veldig gammel... Ealing sin er nok mye bedre! Så den må også testes ut.

 

Har dere opplevd så mye surr bare for å starte trening noen gang? Eller sure terningsfolk... Disse folka(ok dama) burde ikke jobbe med mennesker i det hele tatt!

Signatur

Kommentarer

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22326536
hits Free advertising