Helle-Norsk jente i London - Favorittlisten/topplisten er på plass!

Favorittlisten/topplisten er på plass!

Dette var ikke en enkel jobb, jeg hadde jo allerede noen blogger i hodet mitt som jeg leser hver dag og som skulle være med på listen uansett hva. Og etter alle kommentarene så dukket det jo opp flere fine. Så mens jeg egentlig skulle sovet, men fikk ikke til, satt jeg å gikk igjennom hver eneste blogg! Så dette er hvordan listen nå ser ut:

Mne: Mathilde, 15 år(hvert fall sist gang hun skrev ned alderen, hun ser jo mye eldre ut spør dere meg..). Hun har flyttet fra Norge å bodd nå i Singapore i et år. Hun har en veldig pen, lys, enkel blogg med masse enkle bilder, en blogg jeg leser når jeg vil slappe av, jeg kan hvile øynene på den, rett og slett.

 

Stephengrindhaug: Stephen, 17 år gammel gutt fra Stavanger, kan umulig stemme han ser da også mye eldre ut, kanskje jeg bare er helt elendig til å bedømme alderen til folk.. Uansett, en blogg jeg aldri har sett før, men takk og lov for at han fant innlegget mitt og kommenterte! Bloggen hans falt rett i smak for min del! Jeg satt faktisk å leste hvert eneste innlegg(det er faktisk sjelden jeg leser blogger, de fleste bare ser jeg på, veldig få som klarer å fange meg skriftlig..), jeg satt til og med å lo dumt for meg selv til pc-skjermen! Og jeg vil ha enda flere gutteblogger å lese!

 

M And Dee: Er du gald i mote og fashion? Da har du kommet til rett sted, jeg digger disse to jentene på 17 og 18! Klærne deres, stilen deres, jeg føler at de lever i en eller annen wonderworld! Klarer ikke si mer om denne bloggen, jeg bare digger den!

 

Cbui: Cecilia fra Drammen, jeg skal ikke prøve å gjette alder, hehe... Hun har også en blogg jeg faktisk leser, jeg liker å lese det hun skriver, uansett hvor langt det er. Går mye i mote, men også tips og hverdagsliv. Hun har også fått eget domene så det er lettere å komme inn på bloggen hennes, det liker jeg !

 

Mariipari: Mari, 14 år gammel som leker rundt med kameraet sitt. Wiii! Første jeg falt for var kubildene! Ja jeg elsker kuer, ja jeg har lyst på en ku, ja jeg er rar... Og bloggen hennes er så drømmende, håper hun fortsetter med fine bilder jeg kan sitte å se på. Hun har også photoshoptips, me like!

 

Absolutcarina: Denne snart 21 år gamle jenta ved navnet Carina kan å skrive! Jeg har også følelsen av at hun er annerledes, hun er ikke som alle andre bloggere, aner ikke hva det er, men det er følelsen jeg fikk da jeg så hennes blogg. Skriver artig, ja artig, og bildene, fargene, designet, i like it!

 

Cathrinenesset: Cathrine sin blogg har jeg fulgt med på lenge! En fotoblogg, og hun kan stoffet sitt. Hun kan ta bilder av både landskap og mennesker, redigerer og alt mulig. Hun har også bra konkuranser. Men skulle ønske hun blogget litt oftere, hehe. For jeg sitter hver dag og håper på nye bilder!

 

Flowershoes: Kristine, 15 år gammel jente fra vår kjære hovedstad Oslo. Hun hadde en bloggpause(?) men i think she's back! Håper virkelig det, for det er bare noe med bloggen hennes. Utseende på den, bildene, utseende hennes, designet, jeg vet virkelig ikke helt hva det er som fanger meg, jeg vet bare at jeg tittet innom der hele tiden før!

 

Anettee95: Anette, en søt 15 år gammel jente, med elskbart hår og kjempesøt klesstil! Ikke bare er klærne hennes i min smak, smykkene også! Så ja, jeg stjeler ideer fra deg, hehe. Men du skal være glad for at folk gjør det, takk for at du deler!

 

Dreamchaser: Liker du bilder med tekst og følelser? Sammen med musikk? Da er det ingen annen blogg å ta turen innom enn denne! Denne bloggen blir nesten veldig personlig for meg, for måten personen utrykker følelser på både gjennom tekst og bilder, det treffer meg så hardt, for jeg sitter inne med the exact same feelings!

 

Så nå skal jeg bare informere disse herlige bloggerne også, må jo være søt og snill å gjøre det, tross alt målet i livet deres å komme på listen på bloggen min! Men før jeg gjør det skal jeg bare døtte litt mat inn i kroppen...


Tusen takk til alle sammen!

 

Har dere en favorittliste/toppliste på deres blogg?

 

BTW: Jeg hadde rett! Stephen er ikke 17, men 19! Kanskje jeg ikke er så verst allikevel..

 

Signatur

Kommentarer
Postet av: Thea

ikke en skrevet ned liste, men har oversikt over fav. bloggene ja:)

11.okt.2010 @ 19:22
My page: http://taaht.blogg.no
Postet av: ♥SHURUULEMIS

Ja , men er ikke ferdig med den enda :)

11.okt.2010 @ 19:24
My page: http://shuruulemis.blogg.no
Postet av: flowershoes by kristine

åååå, hihi, nå ble jeg glad :D

11.okt.2010 @ 20:29
My page: http://flowershoes.blogg.no
Postet av: mariipari

åååh, nåå ble jeg glad! :-)

11.okt.2010 @ 20:41
My page: http://mariipari.blogg.no/
Postet av: Anette

Aw, tusen takk! Ble utrolig glad nå, hihi! :D

11.okt.2010 @ 20:54
My page: http://anettee95.blogg.no
Postet av: absolutcarina - absolutmeg

Åå, takk så koselig! :) Hehe, hele designet er under ombygging akkurat nå, men jeg liker å være annerledes, hihi ^^

11.okt.2010 @ 20:56
My page: http://absolutcarina.blogg.no
Postet av: Stephen Grindhaug

Tusen takk for det ! Nå ble jeg glad :)

Bare så det er sagt, jeg er faktisk 19 år, ikke 17, hehe :) But no worries :)

11.okt.2010 @ 21:04
My page: http://stephengrindhaug.blogg.no
Postet av: M and Dee

Åå, så koselig! :)

11.okt.2010 @ 21:35
My page: http://www.MandDee.blogg.no
Postet av: Dreamchaser

åh, så koselig(:

11.okt.2010 @ 21:49
My page: http://dreamchaser.blogg.no
Postet av: Cathrine E. N - fotografi

Ååh, dette synes jeg var veldig koselig :) Artig at du skriver om de forskjellige folka også! Jeg skal ta meg en titt på noen av dem!

12.okt.2010 @ 00:19
My page: http://cathrinenesset.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22398497
hits Free advertising