Helle-Norsk jente i London - I just entered my house after some, guess what

I just entered my house after some, guess what

Da er jeg endelig hjemme etter en lang dag med innlevering av historieoppgave, og en matteprøve. Jeg må få lov å si at den gikk utrolig bra, 49/54 poeng! Men altså, er jeg et dårlig menneske om jeg blir sur og grinete for sånne resultater? For alt som er i hodet mitt er "¤%@$ jeg var bare 5 poeng unna full pott.... Hehe

 

Så var det å være med Sadiya og Lise for å fikse O2'en (vårt kjære hatede, hvert fall fra min  side, mobilabbonement) og bitte litt shopping. Jeg har sagt til meg selv at jeg ikek skal shoppe resten av måneden, og det har jeg fremdeles holdt, dette var noe jeg absolutt trengte, varme sokker, en veske og pærleøredobber. 11 £.

 

Så nå skal jeg starte på den flotte norskoppgaven vi har til i morgen, aner ikke hva den er en gang. Er noe om en Kari og megastygt skvaldekvad skvalderkål, dikt, you name it. Det er jo søren ikke norsk en gang, ser helt finskt ut egentlig! Før var faktisk norsfaget gøy..... Og takker være denne grusomme store oppgaven så får jeg ikke trent i dag heller! Og til fredag har vi markedsføring innlevering... Så nå skal ejg virkelig jobbe for så å begynne på markedsføringen, for i morgen skal jeg trene samma hva! Men før jeg gjør noe som helst annet:

 
Liker du norsk?

 

Signatur

Kommentarer
Postet av: kåre konradi

haha, hørtes ut som en koselig da.. not xD, møtes i morgen?<3 :D

13.okt.2010 @ 18:33
Postet av: Alexandraep

Njæh, norsk kan noen ganger være morsomt, men det spørs. tehe ;D

- Elsker bloggen din totalt! ♥

13.okt.2010 @ 20:38
My page: http://www.alexandraep.blogg.no
Postet av: mamma

hei jenta mi...:-) Så flott !!! - supert resultat, stolt av deg <3. Ja da er litt shopping ok, som premie ? Snakkes stooor klem :-*

14.okt.2010 @ 08:25

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22460973
hits Free advertising