Helle-Norsk jente i London - Kaffe før trening, hjelper faktisk (?)

Kaffe før trening, hjelper faktisk (?)

Jeg drikker ALLTID kaffe før trening, de gangene jeg ikke har gjort det har jeg ikke trent noe særlig bra id et hele tatt.. Orker ikke løpe like lenge da, jeg har nå alltid tenkt at dette er psykisk eller at jeg tilfeldigvis har hatt dårlig dager de gangene jeg ikke har drukket kaffe først. Men kanskje det ikke er noe jeg bare inbiller meg? Denne saken bekrefter jo min erfaring, men hvor sikker kilden er, det er jo en annen sak...

 

8. KaffeDerfor bygger det muskler:
Det å drikke kaffe i forbindelse med trening øker faktisk utholdenheten. En fersk studie som er publisert i Medicine and Science in Sports and Exercise fant at menn som drakk 6 dl kaffe noen timer før en løpetest spurtet ni prosent lenger enn dem som ikke drakk kaffe i det hele tatt. Man tror nemlig at koffein direkte stimulerer musklene.


Les også: - Kaffe demper smerte

Siden både spurting og vekttrening er anaerobe aktiviteter (treningsformer som ikke krever oksygen) burde et par kopper kaffe før trening gjøre at du klarer flere repetisjoner. Men du bør nok la være hvis du har eller har hatt høyt blodtrykk.

Derfor er det sunt:
Ifølge forskere ved Harvard University har kaffedrikker 30 prosent lavere risiko for å få Parkinsons enn personer som ikke drikker kaffe.

 


Jeg trenger kaffe NÅÅÅ, for nå skal det løpes til krampa tar meg, for i går ble det masse ekkelt godteri, æsj, kvalm, vil ikke har mer godteri! Holder meg til kjeks og kaker på lørdager nå! hoho

 

Noen andre som har merket dette emd kaffe før trening eller ikke?


Signatur

Kommentarer
Postet av: ezel - helene og michelle

vi drikker ikke kaffe, så vi har aldri prøvd det :- )

24.okt.2010 @ 11:47
My page: http://ezel.blogg.no/
Postet av: Rachel

ville bare si jeg har anbefalt bloggen din på bloggen : -)

http://aboutlove.blogg.no/1287940406_jeg_anbefaler_blogg__.html

24.okt.2010 @ 19:14
My page: http://www.aboutlove.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22727545
hits Free advertising