Helle-Norsk jente i London - Bare skyt meg

Bare skyt meg

"Du kan KANSKJE sykle" var beskjeden jeg fikk i dag.... Benet mitt har vært greit hele uken som har vært, max løpt en halvtime eller 5 km på kortere tid(tredemøllene her lever sitt eget liv!) for å hvile benet. Men i dag, etter ikke noe trening lørdag-mandag. BANG, 5 min løping AU AU AU, presse seg 5 til, f*** jeg skulle aldri gjort det... Så i dag fikk jeg han fyren som har litt mer peiling til å prøve å forstå meg og hva som er galt, han bare kjente på leggen min "å herregud"... Hahahah, han snakket om skinnbeinet, og et eller annet bla bla. Ikke noe mer løping for da ender jeg opp med stor skade, yay me! Jeg er bare verdens flinkeste til å ødelegge ting, både meg selv og alt annet! Som feks pc'er, hehe. Han spurte om jeg har hatt noen tidligere/nylige skader, så da fikk han historien om den egentlige LILLE kneskaden takket være en wannabe nordmann på twin tip, hehe... Og litt kjeft for å kutte ut krykker tidligere enn hva beskjeden var. La kroppen få reparere seg denne gangen var siste beskjed.

 

WHAT TO DO!? Har aldri vært så irritert før! Endelig tilbake i treningen, kostholdet klarer jeg ikke styre om jeg ikke trener... Jaja, styrke funker jo alltids da, men jeg føler at jeg ikke har trent om jeg ikke har løpt minst en halvtime først. FML.

 

Nå skal jeg gå å kidnappe bestevennen min:


Han søte krabaten skal få høre all klagingen min og sutringen min, så skal han gjøre meg i godt humør igjen fordi han er så nusselig! Lurt å ha et lite dyr, så slipper andre å høre klagingen, hoho.

 

Men først skal jeg søke litt rundt og prøve å finne ut hva som kan være galt, så skal jeg bli helt hypokonder og lese meg frem til at jeg har en livsfarlig tropesykdom som kommer til å spise meg opp innvendig!

 

Dagens positive sak var nå at jeg ble ferdig med markedsføringsoppgaven, samtidig som jeg hadde en hottie ved siden av meg til å muntre meg opp litt, hihi.

 

Hvordan har din dag vært?

Signatur

Kommentarer
Postet av: <3 Lisa mp, legg meg til som venn!

Så søtt bilde :)

09.nov.2010 @ 20:48
My page: http://www.lisaaamp.blogg.no
Postet av: Sofie Madeleine

så fin header :)

09.nov.2010 @ 20:48
My page: http://sofiemadeleine.blogg.no
Postet av: mmbr.blogg.no

stakkar D:

09.nov.2010 @ 20:49
My page: http://mmbr.blogg.no
Postet av: Cessi¢¾

Håper det blir bra, Herlig bilde :D

09.nov.2010 @ 21:21
My page: http://ceciliemhermansen.blogg.no
Postet av: mari's diary - foto blogg

Du ble dagens blogg på bloggen min! Grattis! :D

10.nov.2010 @ 18:37
My page: http://mariipari.blogg.no/
Postet av: Helle i London

mari's diary: Aww så gøy, tusen takk ! =D

10.nov.2010 @ 18:51
My page: http://mylondonlife.blogg.no/

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23135749
hits Free advertising