Helle-Norsk jente i London - Elipsemaskinen, min nye bestevenn

Elipsemaskinen, min nye bestevenn

Wannabe beinhinnebetennesle som takk og lov aldri ble noe av, men derimot skadede ankler og vonde knær grunnet twin tip forrige vinter.. Tredemøllen har blitt brukt 1 time nesten hver dag for det, minimum en halvtime i hvert fall. Helt til alt bare sviktet meg, og trenerne på Energize nektet meg å løpe mer, haha, flaut! Men nå har jeg fått nok, sykling, not gonna happen, elipsemaskinene derimot! Mye slitsommere enn tredemølle, man må faktisk følge med for å sørge for t man holder nogenlunde samme intensitet gjennom hele løpinga(trimmet hjernen i samme slengen, 2 fluer i en smekk altså! Hoho). Jeg har hatt over en uke nå hvor jeg bare har løpt sånn 3 km eller 20-30 min for ikke overbelaste, pluss at jeg halter på grunn av anklene, love my life!

 

Men nå, nok er nok, bena får leve sitt eget liv! Går jeg og bestiller legetime får jeg bare beskjed om å bruke dem uansett, haha. Så nå, endelig, back to normal! 10km på elipsemaskinen på 58 min. Første km var bare på 60 (den fart tingen) ellers lå jeg resten på 75-80 pluss noen spurt på 95-100. Hele tiden på level 10 btw. Og det var så deilig, skikkelig utslitt gikk jeg i dusjen, uten vondt i leggene. Anklene, ja de er noe for seg selv.... heh.... au

 

Så selv om elipsemaskinene er mye mer slitsomme, så er de er så mye snillere mot kroppen! Knærne slipper de støtene hver gang du tråkker ned, samme med ankler. Så heller litt lårbrenning enn ødelagte ledd!

 

Her har dere han, min nye bestevenn, kjæreste, ektemann, han som vil jeg skal se bra ut til sommeren. Haha, klikker, men jeg elsker han!

 


Se, jeg leker søt, med vått hår, angel factor. How adorable!

 

Hva foretrekker du på treningsstudioet?

Signatur

Kommentarer
Postet av: sadiyah

ja, du har vært kjempe flink i dag! ELIPSE <3

19.nov.2010 @ 17:05
My page: http://sadiyah.blogg.no
Postet av: Casandra

Jeg vet ikke helt, kanskje tredemølla :)

19.nov.2010 @ 22:56
My page: http://cass95.blogg.no
Postet av: www.edelforgudersinthu.blogg.no

dere er så søte sammen! bff <3

19.nov.2010 @ 23:28
My page: http://www.edelforgudersinthu.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23370600
hits Free advertising