Helle-Norsk jente i London - Harry Potter I'm your biggest fan ~ film

Harry Potter I'm your biggest fan ~ film

I går dro vi, en gjeng surrete søtinger på 7 for å se Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1. Jeg har aldri gledet meg så mye for å se en film før, det sier vel egentlig alt. Jeg digger Harry Potter filmene, kan alle ut og inn, og jeg har alltid lest boken først. Derfor var jeg nå veldig spent på denne "siste" filmen. Irriterer livs.... ut av meg at de deler den i 2! Men det positive med det er at de da kan følge boken bedre og gå litt mer i detaljer (noe de burde gjort i The Half blood Prince...)

 

Og så surrehuer som vi er så brukte vi god tid på å komme hjem for å si det sånn, heh. Filmen begynte jo 23.00 som vil si at filmen startet ikke før etter 23.30.. Og den var slutt litt før 2 men alle skulle jo på do. Jeg er så mrosom atte! Så finner vi første buss, kommer til en bussterminal, finner nattbussen vår som går til gaten vår, N11. Det vi glemte å sjekke siden vi var på bussterminalen er om den går rett vei.. Vi endte nesten opp I Liverpool street som vi ikke aner hvor er, bare sånn ca på andre siden av byen! Så sto vi ute og ventet på riktig buss riktig vei i sikkert en halvtime, frøys nesten i hjel og snakket med random folk, kosy...

 

Uansett, jeg elsket den! Er jo så klart ikke så mye som skjer i første del, men det som skjedde var kjempebra, Skvatt flere ganger (ja jeg skrek, hehe, falut...) og fyren bak mistet popcornet, hahahah!! Herregud vi lo! Mye morsomt, skummelt, men også trist. Men jeg kunne ikke la meg selv gråte, hadde ikke på vannfast maskara vøtt... Og det var ikke lett å holde igjen, jeg gråter av nesten alle filmer, til og med animasjonsfilmer! heh...

 

Men tilbake til Harry, skuespillerne har jo vokst og blir bare bedre og bedre, og alt sånn redigeringstingtang greier blir også bedre og bedre for hver film! Jeg er kjempefornøyd med den, var bare noen få glipp jeg tydelig la merke til som var feil i forhold til boken, men var så lite at det får gå. Nå går jeg bare å gleder livet av meg til 15 july når neste del kommer ut!
Gleder emg til siste del!!!

 

Hva synes du om Harro Potter And The Deathly Hallows Part 1?

Har du lest bøkene først?

Signatur

Kommentarer
Postet av: Trine (:

jeg gleder meg så mye til neste del at jeg dør litt hver gang jeg tenker på det :P

21.nov.2010 @ 23:51
My page: http://www.trinenesse.blogg.no
Postet av: Espiègle

Jeg gleder meg enormt til å se den! Har hørt at den skal lokke frem det meste av følelser i de som ser den, så dette må jo nesten bli bra!

22.nov.2010 @ 00:05
My page: http://espiegle.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23431914
hits Free advertising