Helle-Norsk jente i London - Da ble det ikke noe skole eller trening til vanlig tid..

Da ble det ikke noe skole eller trening til vanlig tid..

Kom nettopp tilbake fra legen, fikk time 9.45am... Jeg skal liksom være på Energize 10.30am for trening, for onsdager trener vi i den lange pausen mellom historie og matte, men ikke i dag nei... Er jeg heldig varer legetimen et kvarter og jeg kan løpe til bussen og banen. Noe som neppe skjer... Så da blir det å vente til f.... 3.30pm eller 4.00pm var det kanskje, og da får jeg bare AKKURAT en time på å trene, og jeg skal liksom løpe en time. Så ber om at tispa ikke jobber der i dag, for da vil hun sikkert krangle og si at jeg trente på overtid og så må jeg betale.

 

Og time senere går det ikke an og få, for doktorene er der om morningene, og nurse'ene er der om ettermiddagen. Så nå har jeg 2 timer der i dag, FLAUT! Jeg er den som aldri er syk jo, bare et par forkjølelser i året, that's it...

 


Jeg som var klar til å rote meg ut i kulden, holdt på å tryne skikkelig på vei til legen btw.. Hehe... Men jo, klar for å møte kulden med musikken i ørene, late som jeg er i en filmvideo, og skremme folk med øyet mitt, noe det ikke ble noe av. Nå sitter jeg i sengen og føler meg fortapt, what to do? Lage en kopp te til! Helt klart beste alternativet.

 

Så ehm, skjer'a?

Signatur

Kommentarer

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23654715
hits Free advertising