Helle-Norsk jente i London - God morgen alle morgenfugler, ikke dere andre dere kan legge dere....

God morgen alle morgenfugler, ikke dere andre dere kan legge dere....

Ok, jeg er en av de som kan gå å legge seg, HATER å stå opp, jeg er så morgengretten. Hehe. Det er ikke lurt å vekke meg om morningen, la meg våkne av meg selv... Men etter en dusj og litt frokost, da er alt så meget bedre. Ok, jeg lyver, men i dag våknet jeg av meg selv, halvtime før vekkerklokken! Derfor er jeg faktisk våken, og blid! Litt for våken egentlig, eller kanskje ikke, klarte å helle cvit-brusegreia oppi teen min, det var ikke særlig godt..

 

Hei camlok, se så kul jeg er, våknet med krøller og litt mindre rødt øye. Jeg sitter her nå, kjeder meg, trøtt igjen, faktisk. Også funderer jeg på et av livets spørsmål i dag, hvordan skal jeg få til å løpe en time i dag, for jeg er nemlig solbrent! jeg har aldri vært sånn før som jeg er nå, hjelpes. Hahaha, rumpen min og bak knærne gjør faktisk litt vondt. Jeg har aldri opplevd å være rød over hele meg før, ikke som jeg kan huske hvert fall. Om jeg blir litt rød et sted mens jeg er på ferie, så er det borte etter natten. Så til alle sammen der ute, det er forskjell på solarium i Norge og England, de er mye sterkere her, ille altså. Jeg lover, skal smøre familien hele tiden i Thailand, jeg er så vidt rød og jeg dør, tenk om de skulle bli skikkelig solbrent! Stakkars, jeg synes synd på alle som blir det! Skal komme å smøre dere!

Altså, jeg BURDE være den i familien som blir mest solbrent, så hvit som jeg er, har til og med fregner og strawberryblondt hår som frisøren så fint kalte det. Blondtorange rett og slett. Men allikevel, minst solbrent, blir brun, men mister farge etter en uke da...

 

Herregud så mye jeg skriver, bare babbel alt sammen, nå tror jeg at jeg skal drikke opp c-vit-teen min og forberede meg mentalt på å gå ut i kulden.

 

 

Plaier du å bli solbrent om sommeren/i utlandet?

Signatur

Kommentarer
Postet av: julie

du så sykt voksen ut på de bildene !!!!!!!!!!!! misunnelig :((

haha, kjære helle, du må jo smøre inn rumpestumpen din med solkrem da! kom hit, så skal jeg gjøre det for deg :) <3

03.des.2010 @ 12:03
My page: http://www.juliemw.blogg.no
Postet av: julie

Ja pleier og bli solbrent om sommeren, hehe!

Søte bilder:)

03.des.2010 @ 13:58
My page: http://livingmydreams.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23702356
hits Free advertising