Helle-Norsk jente i London - Hjemmelengsel i underbevisstheten

Hjemmelengsel i underbevisstheten

Jeg har aldri hatt hjemmelengsel før, så vet ikke helt hvordan det er, men kanskje mest fordi jeg er flink til å skjule bort følelser, ikke snakke om det, bare skyve det vekk. Jeg har så klart visst hele tiden at jeg savner venner der hjemme og vil hjem til dem, men sånn er det jo mens jeg er hjemme også, heh. Men nå, jeg savner alle sammen virkelig mye, familien også til og med. Måten jeg har skjønt dette på er at jeg har stygge drømmer om alle sammen, at gode venner dropper meg, banker meg, mamma slår meg, broren min "sier opp det å være boren min" (lol). Osv...

 

Så det er tydelig, innerst inni hodet, så har jeg syk hjemmelengsel, noe som forklarer musikksmaken den siste tiden også. Men nå er det bare 13 dager til jeg skal hjem, jeg får vært hjemme 2 dager før Thailand, og 1 dag etter Thailand. Jeg gleder meg så sykt til å se folk igjen, til Thailand også, så klart. Mamma, håper du godtar at de dagene jeg har i Norge så er ikke jeg hjemme, har 2 uker med dere på Thailand, hehe!

 


Selena er like flink til å lyve til seg selv som det jeg er.

 

Noen gang hatt hjemmelengsel, kanskje som meg uten å forstå det?

Signatur

Kommentarer
Postet av: kathrinegulla

Utrolig fint innlegg :)

05.des.2010 @ 09:49
Postet av: RMRS

Har hatt det mange ganger, men jeg merker det jeg. Klarer ikke å skjule følelsene mine spesielt godt! :S

05.des.2010 @ 16:48
My page: http://throughme.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23744346
hits Free advertising