Helle-Norsk jente i London - INNSJILLD!!!!!!!

INNSJILLD!!!!!!!

Hehehehe, hvor lenge har det gått siden jeg blogget sist? Svaret er; ALTFOR LENGE SIDEN! Jeg glemte å trykke på publiser knappen for innlegget jeg skrev på lørdag nemlig, den ble bare lagret som utkast, så ja, den kommer snart! Men nå, hjelpes, stress stress stress. Jeg kunne jo ikke droppe trening i dag etter min ekstremt usunne helg! Så løp 10km på 57.30, liker ikke at tiden ikke ble blank, for nå var jeg treigere... Ok, vi snakker 30 sekunder, men jeg merker jeg blir skikkelig sur på meg selv, mehe. Og styrke etterpå, stakkars masselassen min, btw, det er et ord for mage bare så du vet!

 

Og jeg må bare si, NOEN engelske folk har en helt uforståelig aksent! Det er jo umulig å trene uten at folk snakker til seg.... KAN IKKE FOLK FÅ TRENE I FRED? Hehe, jeg takler det bare ikke, jeg er sliten, ser ut som et vrak, og har et ødelagt øye i tillegg, ergo, ikke se på meg, ikke snakk til meg, ikke gjør noe som helst egentlig. Og om du så skal snakke til meg, så snakk propper english! Han fyren i dag, hjelpes! Hvor i England var han fra? Eneste jeg fikk med meg var at han sa noe til meg om flexible, fordi jeg drev og tøyde og bøyde, men hva han egentlig sa, det har jeg null peiling på. For min del kan han like godt ha snakket et annet språk, haha!

 

Men nå, gjort ferdig engelsk leksen til i morgen, begynne på historie assignement som er til onsdag, slutt på å gjøre innleveringer dagen før! Så nå har jeg ikke tid til å leve mer, jeg er bare overlykkelig over at jeg fikk trent i dag, ble endelig våken etter å ha gått rundt i søvne.

 


Visste dere at vått, langt hår er ganske plagsomt? Tenkte meg det ja... Visste dere at et øye som for alle til å skvette er ganske slitsomt også? Funnet ut at jeg liker ikke å bli sett på, oppmerksomhet er faktisk ikke gøy lenger!

 

Jeg vurderer å legge ut hele ukesplanen, eller 11 dagerplanen min på bloggen, for det er MASSE stress nå før jeg drar hjem! Og om jeg setter planen offentlig ut i liv, da MÅ jeg følge den, ellers føler jeg bare at jeg failer hele livet.

 

Men nå må denne jenta være flink og jobbe!

 

Mye stress for deg siste ukene før ferie?

Signatur

Kommentarer

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23789265
hits Free advertising