Helle-Norsk jente i London - Random dame stjal kaffen min

Random dame stjal kaffen min

Innlegget jeg ikke klarte å poste, blonde blonde blonde, ehm, kinderegg meg. Lørdag var jeg jo på en shoppingtur all by myself! DET var DEILIG! Jeg elsker det, shoppe alene, gjøre det jeg skal, bli fort ferdig, ingen å ta hensyn til, bortsett fra meg og magen min. Så jeg tok turen innom Starbucks ettersom alle de andre café'ene var fulle, nedtur! Og bestilte en liten soya latte som jeg skulle dynke i kanel, "Tall soya latte to go", roper damen i kaoset (nei jeg skulle sitte der, men hehe, jeg vet aldri hva jeg finner på, så måtte passe på å få i pappkopp greie.) I det jeg skal til å ta kaffen min så kom det plutselig en dame, hoppet foran meg, tok kaffen min og forsvant! Jeg var helt i sjokk, klarte ikke si noe, gjøre noe, jeg bare sto der i sjokk tilstand!

 

HVEM STJELER KAFFE!? Ok, hadde forstått det om hun hadde gjort det etter at jeg hadde laget min spesial, men det hadde jeg jo ikke. Så jeg måtte jo bare si ifra jeg, at jeg bestilte en tall soya latte men damen bare tok den... Fikk ny da, takk og lov!

 

Ikke nok med dette, hele senteret trodde jeg hadde stjålet noe etter å ha kjøpt sko på New Look, for de pep i HVER eneste butikk jeg gikk inn i... Hjelpes.. Selv da jeg gikk ut av New Look første gangen, men han security fyren brydde seg ikke...  Men jeg fikk nok etter å bli sjekket i hver butikk, så gikk tilbake og fikk han nye security fyren til å fikse det og han skulle så klart kommentere øyet mitt. Men han her, han tok kaka! HAN SKREMTE LIVET UT AV MEG! Ba meg sjekke blodtrykket og bla bla, det er virkelig ikke bra og lov meg at du sjekker og blabla, for jeg kan plutselig å heartattack og drop dead on the shopping floor. Han var dønn seriøs.

 

Så dette var det jeg fikk, kan jo ikke vise det andre jeg kjøpte, for ehm, da er det jo ikke noen ordentlig julegave... Man skal ikke vite hva man får i gave!

Sko til den første kjolen, den med sånn, hmmm, lyselyserosasomething


Rød til den svarte, med svarte hæler faktisk! Må jo kjøre rødt og svart, jul jo, hihi.Og da fant jeg ut at jeg trengte noe armbånd med noe rødt i, samme med øredobber. Og en ny vannfast mascara, dere skulle sett hvordan jeg så ut etter å ha gått i snøstormen her med vanlig mascarea, heh...

Pluss så klart kaffe og alt det usunne som hører til på en lørdag! Kjøpte forresten en bukse fra Topshop også, plain svart, men gud så deilig den er ! Skikkelig stretch, så den er tight over hele meg, wii. skulle egentlig hatt den i en str. mindre, men men.. Det hadde de ikke.

 

Men nå skal jeg kose meg med min grønne sitrus te, jobbe med The Crusades og vente TÅLMODIG på middag.

 

Noen gang blitt frastjålet en kaffe?

 

Morsomste video noensinne... heh

http://www.youtube.com/watch?v=1ppxK_iom6U

 

 

Signatur

Kommentarer
Postet av: Elisabeth Aaslund

haha gøy fortelling! :-))) hørtes sjokkerende ut : p

07.des.2010 @ 17:51
My page: http://elisaaabeeth.blogg.no
Postet av: Emilie "Noddy"

ugh, jaa!!har opplevd så mange ganger på caf´eer at noen bare tar maten eller drikka jeg har bestilt xD

07.des.2010 @ 18:14
Postet av: camilla wolden

Haha, lo når jeg leste dette innlegget! Morsom historie med kaffen, og han som kommenterte øyet ditt :-p

07.des.2010 @ 19:20
My page: http://fashioncookie.blogg.no
Postet av: mamma

morsom å lese - humret bra ja.... :-)

håper du ikke bruker for mye penger, har ikke akkurat pengtrykkeri i kjellern og ikke pengtre i hagen !!! kjører vel rødt og svart jeg også

ikke hør på security fyren- tullprat !!!

stooor klem

07.des.2010 @ 22:01
Postet av: ulrikke levorsen gundersen

hehe, nei:)

07.des.2010 @ 22:53
My page: http://www.ulrikkelevorsengundersen.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23793120
hits Free advertising