Helle-Norsk jente i London - Trodde siste uken skulle være avslappende, der tok jeg feil gitt

Trodde siste uken skulle være avslappende, der tok jeg feil gitt

Siste uken før juleferien pleier alltid å være avslappende, egentlig ikke noe vits å gå på skolen. Men her, nei her er det andre boller! Siste uken er den mest stressende! I dag hadde jeg spansk lytteprøve og fremføring. Det gikk greit nok. I morgen har jeg engelskinnlevering (gjorde den i helgen så flink som jeg er, og det er jeg virkelig glad for!) og stor engelsklekse(som jeg også gjorde i helgen, men hehe, veldig enkelt gjort...) og onsdag har jeg matteprøve. Først etter det, da kan jeg slappe av! Bortsett fra at jeg har 3 innleveringer første uken etter juleferien... Skyt meg.

 

Tross alt dette har dagen vært så bra, jeg var ikke en gang morgengretten, Caroline var overasket over hvor snakkesalig jeg var og blid, vi spiste til og med frokost sammen i dag, tok bare 3 mnd før vi klarte å time det riktig, haha.

 

Skolen gikk fort og greit, så dro jeg å trente alene, faktisk veldig deilig, løpe i min egen verden Og i dag klarte jeg virkelig ikke bestemme meg for hvor jeg skulle hvile øynene mine, det var så mye muskler å se på , hehe. 40 gutter/menn og 3 jenter igjen, haha. Og etterpå fikk mine muskler kjørt seg litt også, så nå er jeg bare i enda bedre humør! Middagen er til og med helt grei i dag!

 


Happy babyface after a delicious shower after an even better work out, smil og hver glad for hver dag som går liksom! Deilig å være glade smilende meg selv igjen som jeg egentlig pleier å være, dette er så bra at jeg må få lov å skrive en smiley på bloggen min her  =D

 

Har du det bra med deg selv?

Signatur

Kommentarer
Postet av: MalinElise

du er så fin! :)

13.des.2010 @ 21:16
My page: http://paperglue.blogg.no
Postet av: sadiya

åh, jeg vil også se! du er pen du :))

13.des.2010 @ 21:37
My page: http://sadiyah.blogg.no
Postet av: Ingrid - bloggdesigneren

Akkurat nå er jeg glad jeg går på ungdomsskolen x]

13.des.2010 @ 23:27
My page: http://thechibi.blogg.no
Postet av: Helle i London

MalinElise: Awww, tusen takk, så utrolig søtt sagt =)

14.des.2010 @ 20:09
My page: http://mylondonlife.blogg.no/

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23936454
hits Free advertising