Helle-Norsk jente i London - Så pudding at jeg vurderte å sitte og dusje....

Så pudding at jeg vurderte å sitte og dusje....

Nå er jeg en ekte puddingjente. Herregud.... Skikkelig utslitt etter trening i dag, merkelig. Ikke nok med det, jeg er støl som bare det! Lenge siden jeg har vært det nå, men har jo hatt ca 2 løpeuker med null eller bittelitt styrke bare, og i går trente jeg ordentlig styrke etter timesløpingen. Jeg er død! Hehe... Og enda mer trening i dag for min støle kropp. Så når jeg kom hjem var jeg så sliten, men ville jo i dusjen med en gang, men så sliten som jeg var så satt jeg nesten i dusjen mens jeg vasket håret. Men nei, jeg mannet meg opp og tok meg sammen, skulle ikke få sitte og slappe av før jeg hadde dusjet, smurt inn hele meg med fuktighetskrem, gitt meg selv en manikyr og pedikyr sort of, DA skulle jeg få lov å sette meg ned med en deilig kopp roibos te. Og det er akkurat det jeg gjør nå i dette øyeblikk.

 

Iblant er livet bare herlig smertefult! Denne uken her har jeg vært i så godt humør, ok, det er bare tirsdag... Men wiiii, jeg vil skrive wiii hele tiden! Og nå lurer jeg virkelig på hva det blir til middag i dag. Kjære alle guder som blir trodd på, om dere finnes, la meg få god sunn middag!

 


Om 3 dager ser jeg ikke opp på flyet, da ser jeg ned på dere! Om 5 dager ser jeg visst ned på dere igjen gitt, heh.

 

 

 

Signatur

Kommentarer
Postet av: ;)

Ja! Du kan jo gjette hvem som skriver?

Du er en skikkelig pudding ass, Helle ;)

MEN, jeg liker bloggen din svært godt, Helle :D Du er superflink <3 Glad i deg! :)))

;)

14.des.2010 @ 18:05

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23951273
hits Free advertising