Helle-Norsk jente i London - Hjelpes, kunne vært midt oppi knivstikking drama!

Hjelpes, kunne vært midt oppi knivstikking drama!

Sadiya og jeg skal bare hjem fra skolen vi, men innom Ealing Broadway for litt småting, i det vi skal til å dra hjem så bestemmer vi oss for å gå innom en ekstra butikk. Noe jeg tror vi skal være veldig glade for! Og for at jeg brukte litt ekstra tid i prøverommet. Vi kommer til bussen vår, sort of, alt var blitt sperret av nå, wtf hvordan skal vi få tatt bussen vår hjem nå? Bussholdeplassen var inni det sperrede området. På veien bort hadde vi nemlig sett en sivil politibil i full fart med blålys og det hele. Så vi gikk og gikk for å komme til neste holdeplass ved å gå rundt hele fuc.... London. Endelig kom vi frem, der snakket en dame til meg og sa at en politifyr var blitt stukket ned. Vel vel, rykter...

 

Det sykeste er at først sier Sadiya og jeg, jaja, bare noen gale folk, derfor alt politiet. (ekstremt mye politi faktisk!). Så kom det en ambulanse, ja nå ble en politifyr stukket ned sa jeg på kødd, altså London er fullt av gale mennesker. Men det viste seg at jeg hadde rett! Ikke bare en politifyr, 2 stk har blitt knivstukket, på VÅR bussholdeplass!

 

Police attack crime scene

Les saken her

Signatur

Kommentarer
Postet av: Rebecca Holder - kommenterer tilbake!

ah, skummelt :o

15.des.2010 @ 18:39
My page: http://dailylife.blogg.no
Postet av: fonto

Æh, så ekkelt!

15.des.2010 @ 18:41
My page: http://fonto.blogg.no
Postet av: camilla wolden

huff, så ekkelt!

15.des.2010 @ 20:12
My page: http://fashioncookie.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23972888
hits Free advertising