Helle-Norsk jente i London - Tilbake på trening og i tipp topp humør!

Tilbake på trening og i tipp topp humør!

Hvordan er det mulig? I går var jeg helt død, klarte ingen ting, orket ingen ting, rett og slett død, men i dag gikk trening og alt som om gårsdagen ALDRI har eksistert! Hvordan er noe sånt mulig? Deilig å få igjen timesløpinga, benpress og resten av styrken! Herlig! Men føler jeg må ta igjen for den faila treningen i går.... Jaja, siste trening blir i morgen før jeg drar hjem! Timesløping og slakt av mage! Jeg er i så tipp topp humør nå, som å gå fra helvete til paradis! Hehe, klikker helt her... Men altså, treningen trengs, jeg må, ikke noe valg lenger.

 

Her har dere vår elskede gym, den på Hammersmith, for den er størst. Lovet jo bilde helt i starten, men ja, jeg er treig! Ok, speilrefleksen som er tung å bære og tar mye plass, men nå er jeg jo så bola, så no problemo anymore! (Lette etter en sang som ble spilt på radioen mens jeg sto i dusjen "What a day, what day" sang han eller noe, men tror dere jeg fant den? Neida.... Og den hadde vært perfekt nå, jeg har sunget den lille setningen i hele dag fordi jeg har vært så glad! Men men, i denne sangen nevner de jo at det er en great day...)

 Heh, de har pyntet...

Jeg dauer hver gang jeg ser meg selv, trodde ikke øyet syntes så godt.... Ikke rart folk stirrer! Men bare vent dere, når jeg er frisk igjen, jeg skal drepe dere med blikket mitt!

 

Så nå skal jeg pakke rydde det jeg kan, før morgendagen.

 

Noen andre som har en bra treningsdag?

Signatur

Kommentarer
Postet av: fonto

Åh, det med øyet er egentilg sykt ekkelt! Er det vondt?

Nei, jeg hadde iiingen bra treningsdag. Ble slitn av å gå!

16.des.2010 @ 18:43
My page: http://fonto.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23991961
hits Free advertising