Helle-Norsk jente i London - Takk og lov at flyet mitt ikke ble kansellert!

Takk og lov at flyet mitt ikke ble kansellert!

Går kveld var stress, i dag er stress, eneste grunnen til at jeg rekker å blogge nå er fordi mamma er hos frisøren og jeg er ferdigpakket til Thailand. Når mamma er tilbake så må vi en kjapp tur innom Elkjøpen vår, gud det skal bli deilig å gå der igjen! Hvert fall, jeg skal få den bølgetangen som jeg egentlig skulle kjøpe på bursdagen min for flere mnd siden, haha, treig igjen gitt. Og etter det er det ut ut ut, møte folk, men alt må skje fort, for skal på Big Horn og besøke farnor i dag før en fest med søte folk. Jeg stresser enda mer enn jeg gjorde i går!

 

Og første jeg leste etter ta jeg kom hjem er at mange hundre nordmenn er stuck i London. Grunnet været der og været her. Jeg var så redd for at jeg ikke skulle komme meg hjem, men mitt fly var vel noen av de siste som gikk. Vet om en del i Londonklassen som nå har blitt ombokka og sliter, stakkars! Tenk om jeg ikke hadde kommet hjem i tide, skulle familyen dratt til Thailand uten meg da!?

 

Hvert fall, det å dra alene var gøy! Så lenge man vet hvilken terminal man skal til så er det veldig enkelt. Men jeg gikk og jeg gikk og jeg gikk... FUlgte pilene mot terminal 3, og gikk og gikk og gikk. For så å komme til et område som atl var terminal 3, men hvilken faen ingang skulle jeg gå inn? Det var bare et gedigent skilt rett forran meg som sa hvilke fly og hvilken inngang man skulle til, hehe.... Jeg klarte det hvert fall, jeg er hjemme, spist en deilig norsk frokost, sovet i den deilige sengen min. Dusjet i verdens beste dusj, og jeg blogger fra Dotten (minipcn min). Men ehm, jeg fryser i hjel om jeg tar hånden utenfor døren da... Takk og lov at det er 25 grader i stuen og jeg går i tjukk collegegenser.

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Signatur

Kommentarer
Postet av: julie

Huff, ja det er ikaldt ! God tur til Thailand ! :D

18.12.2010 @ 15:17
My page: http://livingmydreams.blogg.no
Postet av: Rebecca Magdeli

Oi, skjedd veldig mye da! Heldig som fikk komme hjem. Du må kose deg masse i julen! God tur til Thailand!

18.12.2010 @ 15:26
My page: http://throughme.blogg.no
Postet av: Thea Emilie Jensen

Have fun! God tur til Thailand lille Helle mor!

18.12.2010 @ 16:35

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24024546
hits Free advertising