Helle-Norsk jente i London - Bangkok er kaos og billig

Bangkok er kaos og billig

Denne byen her er kaos 24/7, helt sant! I dag har vi turet rundt i Tuk-Tuk som er Thailands typiske taxien her, og de er farlige. Liten skuter med 3 hjul som de bare har satt en liten "sofakasse" på. Egentlig plass for 2 passasjerer, men neida, ifølge sjåføren vår gikk det helt fint med 5! Så stakkars lillebror og mamma har hatt meg på fanget i hele dag, de ble litt most gitt. Målet var et senter vi har lest om, men taxisjåføren vår var så morsom og søt så han overtalte oss lett til andre ting på veien til senteret. Så mamma har fått 2 skreddersydde kjoler i kjempefine stoffer, Fred har fått seg flere skreddersydde skjorter, samme med Kathinka og jeg en morgenkåpe sak i sånn deilig silke fra et eller annet sted i veden.

 

Så etter å ha vært der var vi jo allerede sultne så da ba vi fyren vår å kjøre oss til et sted for mat, og så gal som jeg er så bestilte jeg noe nytt og fremmed i dag også. Hai finne suppe med krabbekjøtt. Selve suppen var kjempegod, krabbekjøttet også (krabbe er jo godt, så det visste jeg jo...) men haifinnen... Ehm, minnet om fett med en slags bleksprutkonsistens og smaken var ikke noe spess. Jaja, been there done that.

 

Så til slutt kom vi oss til senteret, GEDIGENT til de grader! Og så billig!! Pruting er elskbart, har kanskje ikke svart belte i taekwondo men shopping, jadda! Hehe... Men dagens happiness, min elskede leppokrukke som jeg kjøper i Norge.

(Går ikke og laste opp bilder her, så copypaste fra tideligere lite bilde....)

 

I Norge koster denne elsklingen 65kr og her kostet den 19kr!!!! Og kjøpte du 2 stk fikk fu 50% avslag på nr 2. Gjett om jeg kjøpte 2 da a! Klikka helt jeg, i tillegg hadde de en annen type også, den er babylilla, kjempegod den også! Nam nam nam.

 

Men nå har vi hatt nok pause, nå er det markedstid og middag.

 

Hvordan har deres dag vært?

Og hva er klokken hos deg nå?

Signatur

Kommentarer
Postet av: Hanna - den blomstrete jenta!

Bangkok er herlig!

21.des.2010 @ 14:29
My page: http://blomsterfeenhanna.blogg.no
Postet av: Tina E. Rønning

klokka er nøyaktig 14.48! :'D

Du får kose deg i varmen!! Hils folka ;D <3

21.des.2010 @ 14:48
My page: http://www.tinaer.blogg.no
Postet av: flowershoes by kristine

så utrolig heldig du er! jeg vil også til bangkok :(

21.des.2010 @ 15:00
My page: http://flowershoes.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:



Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24087875
hits Free advertising