Helle-Norsk jente i London - Tigerne gjorde denne jenta dødssyk... heh

Tigerne gjorde denne jenta dødssyk... heh

Tenkte jeg skulle gi fra meg et lite livstegn, heh... JA JEG LEVER, så vidt.. Etter en helvetes natt etter dagen med tigerne, aner ikke hva som har skjedd, sikkert ikke tigernes skyld en gang, sikkert all myggen, ja la oss skylde på den stygge ekle plagsomme myggen! Uansett, jeg har aldri vært så syk før i hele mitt liv jeg, trodde jeg var døden nær, med panikkanfall og hele pakka...

 

Dagen etter tigerne dro vi hvert fall videre tross 6 timers bilkjøring når man at på till følte seg 110% crap fra før av, humpete veier gjorde det ikke bedre. Uansett, alt er mye bedre nå, og denne øya her, Koh Samet er HERLIG.

 

Men gud jeg må le, hva er det med Thailand og mangel på dårlig kelnere, egentlig alle ansatte.. Jeg blir oversett her nede jeg, veiver og vinker, nei ingen vil visst gi meg regningen, synd for dere, gratis mat på meg, hihi. Men ALT går i slow motion, ikke sånn vanlig syden slow motion, du kan gange det med 10!

 

Et tips, ALDRI glem piz buin after sun'en om du skal til Thailand, ER DET SÅ VANSKELIG Å SELGE VERDENS BESTE SOLKREMER OG AFTER SUN'ER? Jaja, kanskje jeg som er kravstor bare? Men jeg vil bli brun, hvem vil vel ikke? Dette her er 3 dagen på strand i solen, 2 dager igjen å bli brun på... Hmmm... Var jo ikke akkurat soling midt inni byen, haha.

 

Men en helt annen ting her, jeg er så kald. Jeg fryser i hjel her om kveldene jeg, er vel 23-25 grader, men jeg synes det er iskaldt jeg! De andre går i t-skjorte jeg har på utenpåjakke og fryser enda, heh...

 

Men ingen ting slår det å først ligge på en kritthvit strand i et par timer og steke i solen for så å få masassje på stranden av en flink Thailender. Tror dere jeg sovner eller? Jeg sover mye her nede jeg hehe.

 


Wow, halvtime å laste opp et bilde, nettet her er sykt, skjønner ikke at jeg har nett nå en gang, det hopper ut og inn.

 

LIVET ER HERLIG

 

Bortsett fra at jeg blir kastet ut nå, lol! Jeg har ikke sittet her lenge, b ruker min egen pc, og det er mange kabler her. Altså, unnskyld meg! men jaja, hadebra, kanskje maten min kommer snart... Må jo vente 1 time.

Signatur

Kommentarer
Postet av: Cathrine

Tigere er så utrolig nydelige! :o

29.des.2010 @ 15:54
My page: http://cathrineas.blogg.no
Postet av: RMRS

haha, genial skrivemåte :)

Får håpe du blir brun da! Høres så deilig ut med massasje på stranden!

29.des.2010 @ 17:01
My page: http://throughme.blogg.no
Postet av: Nikolina

Åååååh, du er så heldig!! tigeren<3

Kos deg kjempemasse de siste dagene,søta!<3

30.des.2010 @ 13:29

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24263303
hits Free advertising