Helle-Norsk jente i London - Første dag gjennomført, jeg må få skryte

Første dag gjennomført, jeg må få skryte

Jeg overlevde første dagen, første skoledag etter en meget deilig juleferie. Først hadde vi historie hvor jeg fikk igjen assignment'et mitt fra før ferien, fikk 5! Wiii, da ble det 5 på kortet i historie hvert fall. Etter historien var det endelig tid for trening, herregud som jeg har savnet det. Haha, helt sykt, levd hele sommeren uten, egentlig siden vinterferien eller noe, men etter å ha kommet hit ned, nå bare må jeg. Og etter 1 trening hele juleferien så er ikke samvittigheten på topp akkurat, og ehm, det var litt hardt å begynne igjen. Jaja, 2 uker av 4 på har jeg hørt, 4 uker går jo fort.

 

Så hadde vi matte, da ble dagen bare enda bedre, fikk igjen test'en og jeg fikk 6, da ble det 6 på kortet i matte, yay me. Men altså P matte er kjedelig... Vi driver jo med ting vi gjorde på ungdomskolen.. Unnskyld til dere mattehatere som kanskje blir irritert over folk som sitter å tenker "kjedelig" når de kanskje gjør det bra. Men saken er, en 3 i S eller R matte er bedre enn 6 i P.... Uansett, jeg smiler jeg, happyface as always!

 

Eller kanskje ikke så happyface? Hehe, hoepine... Og vondt i kjeften, må slutte å spise ananas... Men nå legger jeg meg, jeg, etter at jeg har sett ferdig en film.

 

God natt søte små, og store, middels, grande, tall, whatever. Vanskelig å bestille str. på kaffe noen steder, ender ofte opp med å peke...

Signatur

Kommentarer
Postet av: Andrea Desiree

du er utrolig pen! :)

07.jan.2011 @ 14:07
My page: http://www.andreadt.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24461627
hits Free advertising