Helle-Norsk jente i London - 2011 er her, oppdaget det nå jeg... Nyttårsforsetter? Oh yes darling, trust me

2011 er her, oppdaget det nå jeg... Nyttårsforsetter? Oh yes darling, trust me

1. Selvkontroll og si NEI til folk

Og dette gjelder innenfor ALT egentlig, jeg er nødt til å klare å ta kontroll, si nei til folk noe jeg ellers ikke gjør.. Ordet NEI skal rett og slett settes inn i mitt vokabular. Så 'nei' sammen med selvkontroll, da vil livet gå lettere. Og jeg vil også få det bedre og slippe stress fordi jeg ikke lenger sier 'ja' til for mye.

 

2. Trening.

Som sikkert 90% av verden, så er trening også ett av mine forsetter. Trene minimum 4 dager i uken, med mindre mamma vil være så veldig veldig snill å betale medlemskap for meg her nede, jeg vil veldig gjerne ha 5 dager i uken nemlig, og det hadde vært deilig å ha randomly 6 treninger i uken også om jeg plutselig bare føler for å løpe bort å trene. Og timesløping hver treningsdag. Ser ikke på dette som noe problem i det hele tatt egentlig, og treningslysten har hvert der siden jeg kom til London, og den har ikke blitt noe mindre enda og nå har det gått litt over 3 mnd? Og når til og med jeg savnet trening mens jeg var på ferie og faktisk fant på å trene før frokost. Ja da blir ikke dette noe problem å holde gående.

 

3. Kosthold.

Her kommer det vanskelige, jeg er nemlig en søtmums. Men jeg har bestemt meg for at første tiltak for å klare dette så må jeg ha masse forskjellig frukt, bær, gulrøtter og andre slike ting tilgjengelig. Og rett og slett ikke kjøpe inn søtsaker, faktisk er ikke det lov å ta med inn i huset lenger. Men siden jeg vet at alle søtmumser sprekker når de prøver å kutte ut alt søtt så tillater jeg meg en søt sak på cafe eller lignende 1 gang i uken. Men til slutt kommer sikkert ikke det til å trengs heller, for med selvkontroll og hardt press kommer vanene sakte men sikkert. Og så klart ikke bare kutte ut søtt, spise riktig også. Haha, gikk opp for meg nå at dette blir den største utfordringen, skulle ønske jeg kunne lage middag selv her nede, for denne familien trenger å lære litt om kosthold.

 

4. Skole

Jeg er her i London 1 gang i livet mitt, jeg går bare 2. klasse 1 gang i livet, jeg må gjøre det bra. Og siden livet her nede for det meste går til skole trening og koselige dager kvelder bare i helgene, hvorfor ikke da virkelig jobbe hardt i hverdagene? Målet er 5 i hvert fag, klart det før, hvorfor skal jeg da ikke klare et igjen?

 

5. Smile

Japp, smile og være glad,, spre glede. Jeg elsker at random folk smiler til meg på gaten når man går forbi, gamle og unge, spiller ingen rolle. Ikke alltid like lett å gå rundt å være glad hele tiden, men livet er for kort til å gå rundt å sippe. Så heller noen breakdowns en gang i blant når alt topper seg, men så er man glad igjen. Og om du ikke føler for å være gald, bare smil skikkelig, så det gjør vondt, så skal du merke at du blir i bedre humør, dette er bevist. Hjernen slipper løs noe greier når man smiler, så bare fake a smile flere ganger om morgningen så skal du se det hjelper.

 

6. Pengekontroll

Slutt på shopping hver dag. Ikke kjøpe noe med mindre jeg trenger. Har allerede brukt altfor mye siden jeg kom ned som bare er noen dager siden. Men så klart, mye som måtte kjøpes inn nå. Å komme hit etter jul var som å komme hit første gangen. Trengtes mat, vitaminer, såper, termoskopp(sparer penger på det i lengden så mye te som jeg kjøper..) og trenings tights og t-skjorte. Men legg merke til at dette var ting som trengtes. Så jeg har holdt meg til løftet enda.


I'm gonna take over control. Men må innrømme at trening og kostholdet er det jeg prioriterer, nei mamma jeg tar ikke av og det går ikke til hodet på meg, jeg har godt av dette her. Btw, mamma, jeg har godt av å bli kvitt etterveksten, hehe, kom hit mamma og dra til frisøren med meg og shoppingtur <3

 

Andre som er trege med nyttårsforsettene sine?

Signatur

Kommentarer
Postet av: kathrinegulla

Har mange av de samme ;)

06.jan.2011 @ 19:14
My page: http://kathrinegulla.blogg.no
Postet av: mamma

hei jenta mi. Ja her var det mange gode forsetter. Stolt av deg !!!! Klarer du holde deg stort sett til dette er det superbra :-) Likte særlig dette med å smile, ikke sipp, se positivt på alt !!! fordi det er ALLTID noe positivt å gripe tak i.

Gode kloke jenta mi <3 og selvfølgelig skal vi shoppe. Når skal vi det da ???

07.jan.2011 @ 08:24
Postet av: Gerhard

Du har en fantastisk flott blogg.

Lykke til med bloggingen .. :D

07.jan.2011 @ 22:34
My page: http://gerhard97.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24479872
hits Free advertising