Helle-Norsk jente i London - Jeg er støl i rumpen min

Jeg er støl i rumpen min

Aldri aldri ALDRI 2 uker uten trening igjen! For nå er jeg så støl i rumpen min og lårene at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Og i går var det bryst og armer som var støle. Jeg klarer ikke bøye meg ned etter ting nesten, haha. Jeg har aldri vært så støl før noen gang, ikke bra... Jeg hater virkelig å være støl, det er jo bare vondt, føles ut som man har drept kroppen. Så skal bli deilig med 2 fridager nå så kroppen kan bli normal igjen! Så nå skal jeg obbe med norsk og sosa innlevering til mandag, og rekke å møte Nana en tur som er i London, jippi!


Koser meg med te'en min og skolearbeidet i en varm jakke fordi det er så kaldt her, for en herlig dag! ... Litt for optimistisk iblant kanskje?

 Forresten, no more red eye! Jeg hadde det faktisk ut til halve Thailandturen eller noe, nå er det endelig normalt igjen! Bare litt mascara over alt siden jeg er så flink til å sovne med det.. Nå føler jeg at det er altfor mye cambilder på bloggen her, hater det, men beklager jeg er lat Speilrefleksen ligger rommet, jeg sitter på kjøkkenet. Det LAAANGT pluss at Caroline sover. Jeg er snill som ikke vekker henne jeg, he he..

 

Hva skal du i dag da?

Signatur

Kommentarer
Postet av: ezel - helene og michelle

kanskje finne på noe med en venn :- )

08.jan.2011 @ 11:44
My page: http://ezel.blogg.no
Postet av: edelbeate

rumpa :)

09.jan.2011 @ 03:39
My page: http://www.edelbeate.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24526153
hits Free advertising