Helle-Norsk jente i London - Te tips

Te tips

Jeg har alltid vært glad i te, og har ikke akkurat blitt mindre glad i det etter at jeg flyttet til den teelskende byen London. Faktisk drikker jeg mye mer te her enn kaffe, for unnskyld meg, England kan ikke kaffe.. Bare de italienske kaffebarene klarer det.That's why it's said that "Coffee in England is just toasted milk" which sadly is the truth.... Men men, må jeg ha kaffe så må jeg ha kaffe uansett, vi har en liten favorittcafé her nede, ikke så fin og koselig å sitte i, men de har den beste soya latten! Men tilbake til te'en!

 

Har du noen gang prøvd å blande forskjellige te'er før? Det som fikk meg til å starte å ha flere enn 1 tepose i hver kopp, og forksjellige sammen var dette med grønn te. For det første synes jeg grønn te er kjempegodt, hvert fall med sitrus/lime og for det andre så skal det være bra for kroppen og bla bla. Men skal man få i seg nok av det grønne stoffet er det ikke nok med de 3 koppene jeg drikker hver dag, så for de som bare drikker det av den grunn burde heller kjøpe grønn-te-piller.

 

Uansett, 2 poser grønn te og en roibos (orginal) er heaven! Det er bare så utrolig godt det! Godteri rett og slett, og om man tar en sukett eller to, da er det hvert fall lørdagsgodt! Naaam.


Skål!


Feel better, smiiiiiileeeeeeee

 


Then go crazy. Jeg kan rynke på nesen jeg, men ikke uten å rynke hele trynet.. Kan du rynke nesen?

 

Btw my t-shirt says that i'm "333 half evil", we are ment to be!

 

Pleier du å blande te'er?

Signatur

Kommentarer
Postet av: marika - mmarika.com

fin blogg:)

10.jan.2011 @ 21:35
My page: http://mmarika.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24605254
hits Free advertising