Helle-Norsk jente i London - Jeg vil ha krøller og samtidig beskytte mitt skadede hår hits

Jeg vil ha krøller og samtidig beskytte mitt skadede hår


Hvorfor har jeg helt 100% rett hår? Folk spør om jeg retter det, nei jeg gjør ikke det.... Men jeg vil ha noe lignende krøller som det her, bare ikke så brusete, men sånn naturlig fall i det, hvorfor kan ikke jeg bare få det? Det sies at håret forandrer seg hvert 7. år, da forventer jeg å ha krøller om 4 år!

 


Derfor leker jeg nå Pippi Langstrømpe, jeg har jo nå blondt og slitt (hvert fall etter min mening!) hår, ergo ikke noe bølgetang, volumtang eller rette/krølltang på det håret nei... Så da kjører vi fletter, det er også noe man burde gjøre om man har langt hår, særlig om natten for å unngå slitasje, jeg har ikke så langt hår så jeg må i så fall ha 2 fletter. Så da får jeg kanskje form på det, og i tillegg beskytter jeg det litt i løpet av nattens uroligheter. Så nå er jeg sminkefri, dynket i fuktighetskrem, flettet og klar for skjønnhetssøvnen. Mens jeg ser på en film jeg ikke aner hva heter, men dama er rååå!

 

God natt!

 

Sover du med flette(r)?

Signatur

Kommentarer
Postet av: Cathrine Nesset - fotografi

Må ha det løst om natten, ellers er det vondt å ha hodet på puta :p

17.01.2011 @ 23:49
My page: http://cathrinenesset.blogg.no/

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
https://blogsoft.no/trackback/ping/24804989
Free advertising