Helle-Norsk jente i London - Et vanlig kosthold?

Et vanlig kosthold?

Er det meg det er noe galt med? har jeg vært bortskjemt? Er jeg kresen på mat? Er jeg overhysterisk? Eller vil jeg bare klage?

 

Men et normalt kosthold, nå er det middag vi snakker om. Er det ikke vanlig at det inneholder kjøtt, fisk eller fugl? I det hjemmet jeg har vokst opp med så er det hvert fall det. Jeg har alltid fått mest av kjøttet/fisken/kyllingenwhatever og grønnsaker, så litt av det unødvendige... Ja jeg ser på ris, pasta og poteter som unødvendig. Altså, jeg spiser det, men ikke mye, pluss at jeg klarer ikke sitte å BARE spise pasta. Men det er nettopp det denne familien gjør!

 

I dag igjen, spagetti til middag. Med en rød saus med kapers. NULL FORM FOR KJØTT. Og fant ut at capers er crap, haha. Jeg har aldri i mitt liv hvert kresen på mat før, alltid spist det mamma lager bortsett fra fiskepudding og fiskekaker. Faktisk har jeg spist det også fordi hun har tvunget det i meg, jaja, har sikkert hatt godt av det...

 

Så nå har jeg levd siden 12. sept 2010 på pasta og ris. I går fikk vi litt kylling, det var vel kanskje akkurat nok til å få en vekt til å si 50 gram. Jeg spiste mer kylling til lunsj i dag jo!

 

Fisk vet ikke familien hva er.. Vi har ALDRI fått det og vi har bodd her i 4 mnd. Biff, hehe, nei eneste kjøtt vi får når vi er heldige er LITT kylling eller kjøttdeig. Eller verdens ekleste pølser jeg knapt klarer å dytte i meg. Jeg tuller ikke når jeg siser det er restekjøtt fra en restaurant most sammen og stappet i en tarm.

 

Så her i London lever jeg på maten jeg kjøper inn selv, glad jeg har lagt om kostholdet mitt ellers hadde jeg ikke fått i meg noen ting her. Jeg kjenner jo kroppen juble når jeg spiser ute for da får jeg faktisk kjøtt, masse kjøtt. Gud jeg elsker kjøtt, jeg savner kjøtt, det er det jeg savner mest av alt !

 


Er det jeg som er sær? Er det jeg som er kresen? Klager jeg rett og slett for mye? Eller er det noe alvorlig galt med meg? Det som er ille er at jeg ikke overdriver en gang. Og jeg skal ikke da skrive og lyve om at vi har det så fantastisk her. Faktisk er alt tipp topp, bortsett fra middagen til familien. Altså de andre folka her som bor hos andre familier får kjøtt og fisk og da snakker jeg ikke bare 5 biter...

 

Ikke nok med det, jeg får ikke lov å ta et fult glass med melk til frokost? WTF? Vi skal da ha drikke til maten?

 

Life sucks når man kjenner kroppen ikke blir mett, eller fornøyd med hva den får i seg. Og jeg blir grinete. Så nå får jeg gå å fikse meg min egen mat, igjen, og begynne å lese til norsktentamen i morgen! Kleint å lage mat etter å ha fått "middag"..

 

 

 

 

Signatur

Kommentarer
Postet av: ♥ charlotte ludvigsen

tror ikke du er sær. hadde vært sånn selv om jeg ikke hadde fått kjøtt:)

20.jan.2011 @ 06:19
My page: http://www.cfhl.blogg.no/
Postet av: sunniva

Kanskje de er vegetarianere? hehe

Er jo bedre for miljøet og kroppen at vi spiser mindre kjøtt, men da må man jo være flink til å lage alternativ mat. Det du snakker om hørtes vel litt stusslig ut ja :)

23.jan.2011 @ 20:48

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24854387
hits Free advertising