Helle-Norsk jente i London - Jeg har spist krokodille og kenguru med nye Uggs på føttene hits

Jeg har spist krokodille og kenguru med nye Uggs på føttene

Laderen er tilbake sammen med Dotten aka minipc'n min takket være mamma'en min. Hun kom hit til elskede London på fredag, jeg var så søt og møtte henne på Victoria Station så ikke hun skulle bli helt lost her, altså hun er jo tross alt moren min, så det må jo være fra henne jeg har lostheten min hehe. Så da dro vi rett til B&B'en som vi bor på, vi kjører ordentlig engelsk stil, om dere noen gang drar til England for en lenger periode må dere prøve å bo på B&B, det er så typisk England, kjempekoselig. Og da var jo klokken plutselig 11 om kvelden allerede, men vi fant en restaurant og spsite oss gode og mette før vi dro hjem og gjorde oss klare for neste dag.

Altså i dag for de som ikke skjønte det. Vi har tilbrakt dagen på Westfield med shopping, mat, kos og kino. Sett en hel masse rare folk, kjøpte fine ting og spist masse godt.

Men det morsomste av alt var middagen. Valgte den ene restauranten der som heter Meat & Wine, og vi begge hadde lyst på en ordentlig god biff, men så så vi det. De hadde krokodille, kenguru og antilopesak også! Så jeg gikk for krokodillen og mamma for kenguruen. Vi elsker å prøve ny mat!

Krokodillen smakte egentlig veldig likt kylling, litt overrasket over det. Kylling er jo liksom ehm, planteeter/frøeter? Og krokodillen, ja den er jo en kjøtteter, jeg har faktisk ikke spist noen kjøttetere før, med mindre fisk teller som kjøtteter da.


Mammas kenguru, godt kjøtt, søtelig, minnet om kanin syntes jeg men mye mye hardere samtidig som det var utrolig mørt. Det hadde liksom tykkere fiber eller hvordan nå enn jeg skal forklare det. Så da satt jeg der med den australske maten og australske sko, følte jeg passet perfekt inn.
Så klart spsite vi søtsaker også da, siste kosehelg før jeg går inn for bigtime lifechanges, gleder meg.

 

Så i morgen blir det å følge min kjære mamma tilbake til Victoria Station og si hade bra...

 

Har du spist krokodille eller kenguru?

 

Signatur

Kommentarer
Postet av: ewymarie

Så spennende og eksotisk mat. Ha en god natt.

30.01.2011 @ 00:08
My page: http://ewymarie.blogg.no
Postet av: Tina - neglelakkbloggen

Jeg spiste krokodille da jeg var i sør-afrika :)

30.01.2011 @ 01:17
My page: http://steptroll.blogg.no
Postet av:

heey

31.03.2011 @ 12:18

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
https://blogsoft.no/trackback/ping/25152543
Free advertising