Helle-Norsk jente i London - Deilig lørdag med trening og hår

Deilig lørdag med trening og hår

Dette har vært en kjempedeilig lørdag. Etter en deilig styrkedag med Sadiya hvor vi også bestemte oss for å ta intervall økta i parken etterpå. Kan love dere at kroppen min var utslitt etterpå, men så gikk det 5 min og jeg var tipp topp humør og følte meg helt strålende! digg å få tatt intervallen i dag så jeg kan slappe av i morgen med deilig skolearbeid, wohooo.

Så ble det en halvtime på å dusje og ordne seg for så å løe ut av døren igjen, Lise, Sadiya y moi skulle nemlig finne hår til Lise som skal lage clips. Gleder meg til å se resultatet!

Så resten av kvelden og morgendagen går til pakke, pakke og pakke enda mer, pluss film og slappe av, jeg merker jeg er pudding nå, ja. Men jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg har fått alle tingene mine inn i dette huset med 2 og 1/2 koffert og en bag. Dette blir en utfordring ja!


Smil og vær glad til cam'en mens du er viggo i huset, eller med husspøkelsene da.

 

Visste dere at det spøker her? I går trodde jeg virkelig at jeg skulle tisse på meg, eller enda verre, dø...

 

Ok, døren på rommet her har håndtaket veldig høyt oppe. Det må også dras utolig langt ned for å få åpnet døren. Og i går lå jeg i sengen da, klar for å sove, helt alene i mørket. Så plutselig hører jeg at håndtaket blir dratt ned, med en gang tenkte jeg jo bare at det var roomien. Men der tok jeg rimlig feil, ingen kom inn, døren ble ikke åpnet. Så ser jeg bort på døren, og håndtaket sto da bøyd nedover! Med en puls på over 500 så er det lil'bro som kommer til utsetning faktisk, søt han er! Han ville ha meg på skype for å roe meg ned, men jeg nektet jo plent, tørte jo ikke lagen noen lyder, så vidt jeg pustet. Og sånn sto håndtaket i over 1 time, og det er umulig at det gjør sånn av seg selv. Jeg har testet en million ganger, det spretter opp hele tiden. Til slutt klarte jeg å sovne, takk og lov.

 

Så det var den skrekkhistorien, jeg trodde jeg skulle bli slaktet i går, virkelig. Så Caro måtte komme hjem til masse blod og hjernemasse og invollene mine spredd over alt!

 

Håper dere har en like strålende lørdag som meg!

Signatur

Kommentarer

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25370113
hits Free advertising