Helle-Norsk jente i London - Skadet... aner ikke hva som skjedde

Skadet... aner ikke hva som skjedde

Skulle bare ut på en liten løptur bort til parken for så å ha en deilig, slitsom intervalltrening. Jeg gledet meg til å dø, være så andpusten at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, og føle at det brenner i både bryst og ben, for så å løpe hjem igjen og ta en deilig velfortjent dusj. For så å gå ut i noen butikker, men akk nei. Da jeg kom bort til parken og skulle ha spurting nr 2 skjedde noe jeg ikke har opplevd før.

 

Det sa bare PANG. Føltes ut som om hele oversiden av låret låste seg, jeg bare knakk sammen, trodde benet døde eller noe. Prøvde å løpe mer, men det var bare å legge opp, går ikke ann å legge vekt på benet. Javel, krampe tenkte jeg, bare sette seg ned og slappe av litt å strekke det litt. Det hjalp visst heller ikke, låret var steinhardt. Så nå har jeg stappet i meg ibux etter at jeg klarte å komme meg hjem, og opp 2 trapper og opp i sengen. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, det gjør så vondt. Og dette MÅ bli bra igjen til tirsdag, helst i morgen så jeg kan ta løpingen da istedenfor.

 

Det er på dager som dette når trening failer at jeg har så lett for å bli deppa og trøstespise masse dritt fordi jeg ikke får trent. Men jeg kjemper mot trøstespisingen. Ok, det ble trøstespising, men ble hvert fall noe annet enn bare cookies. Noen nøtter og bittelitt mørk sjokolade. Så da slipper jeg hvert fall å slite med dårlig samvittighet for både fail'a trening og overspising. Så da føler jeg meg egentlig bra igjen, eller ikke benet da. Det, ja... haha

 


Old pic...

 

Håper dere har en bedre dag! <3

Signatur

Kommentarer
Postet av: anneleneoginelouise

huff da:S

håper benet blir bra igjenn snart da !

13.feb.2011 @ 16:23
My page: http://aiil.blogg.no
Postet av: afg

strekk kalles det :) og det tar lang tid før det går over

13.feb.2011 @ 17:30

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25613191
hits Free advertising