Helle-Norsk jente i London - Dette er hva som tar plass i mitt hode for tiden ~ musikk

Dette er hva som tar plass i mitt hode for tiden ~ musikk

THE WANTED

 

 

 

 

 

 

De går i bakgrunnen hele tiden, tuben, skolen, pausene, lekser, shopping, turer, hele tiden selv når jeg er med folk. Jeg vet, respekløst hehe, hater når andre gjør det egentlig.. Men jeg har så lav lyd at jeg hører alt rundt meg uansett, er litt paranoid. Ble en gang stoppet av en salgsfyr som lurte på hva jeg hørte på, og da han prøvde å høre musikken min sa han at han ikke hørte noe og lurte på om jeg hadde på musikk i det hele tatt, og jeg som gikk rundt og syntes jeg hadde på høy musikk haha. Det er meg gutta er på vei til btw, hehe, de går mot meg hihi!

Eneste ganger de ikke er i bakgrunnen er vel på trening, da må jeg ha litt mer futt, klikke-helt-musikk. Neida, ikke så ille. Faktisk dropper jeg ofte musikk på trening, både fordi buddyen og jeg har et sammarbeidsprogram greie, men også fordi noen ganger mister jeg helt fokuset fordi jeg forsvinner inn i musikken. Men greit å ha proppene i for det da, som et lite tegn på at jeg vil VÆRE I FRED. Men er så mange kleine folk som ikke kan kroppsspråk eller noen ting i det hele tatt her i landet. Altså, har man propper i ørene så bare ikke snakk til dem, ferdig med den saken.

 

Hva er i ditt hode for tiden?

Signatur

Kommentarer

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25720010
hits Free advertising