Helle-Norsk jente i London - Peppes med farmor & co

Peppes med farmor & co

Kom nettopp hjem fra Peppes på metrosenteret. Var og spiste med mamma, lillebror og farmor. Kjempekoselig, godt og se farmor igjen, og god mat. Peppes er favorittpizzaen uten tvil! Så nå dro vi alle stappa hjem igjen. Var veldig koselig å få sett farmoren min igjen før jeg drar tilbake til London på søndag. Var også veldig kos å se igjen metrosenteret, random folk man fikk øye på og resten av området der. De driver jo å bygger så mye der, så nå var jo alt ganske så nytt der borte. Blir mer og mer glad i metro altså, butikker og condis rett ved hverandre. Fått fin bussterminal også, kanskje vi får flere busser? Kanskje det skal bli biligere å ta buss for meg fra Oslo til Lørenskog? Unødvendig når bussen starter i Oslo men ender opp i Lørenskog et sted så skal man betale mer.. Bra jeg ser ut som en liten unge å jeg kan kjøpe barnebillett!! Også har vi jo Peppes der!! Og kinarestaurant også når jeg tenker meg om, og alt er i gå-avstand, HERLIG! hihi. Med mindre det er mer enn -10 grader, da er det absolutt IKKE gå-avstand.. Da skal i såfall lysten være veldig stor!


Doggybag'en ser neimen ikke ut som noen doggybag lenger! Følte meg som en ansatt, noen som vil kjøpe pizza? Men nå kommer Juliemor så skal vi kose oss inne i varmen! Savner London, jeg!!

 

Liker du Peppes?

Signatur

Kommentarer
Postet av: MARIE

elsker headeren din!! jaaa, jeg liker peppes :))

24.feb.2011 @ 20:09
My page: http://marie02.blogg.no
Postet av: ezel - helene og michelle

ja :-D

24.feb.2011 @ 20:34
My page: http://ezel.blogg.no
Postet av: IssaTrönnblom

fin blogg :)

24.feb.2011 @ 20:45
My page: http://tronnblom.blogg.se

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25973644
hits Free advertising