Helle-Norsk jente i London - Noen ganger har visst kroppen bare en bigtime shutdown

Noen ganger har visst kroppen bare en bigtime shutdown

Akkurat som overskriften sier, noen ganger bare slår hele kroppen seg av, jeg har nå erfart dette. For første gang i mitt liv har jeg sovet 32 tmer, eller 30, jeg sto opp (ble vekket) i nesten 2 timer for å få i meg middag. Jeg aner ikke hva som skjedde. Jeg la meg tidelig på søndagen for å være klar for mandagen, så frem til å se igjen de andre og starte livet igjen etter ferien, men neida. Alarmen ringte, og hele kroppen var død, og hodepinen var stor. Samtidig som jeg hadde frosset hele natten samtidig som jeg hadde kokt i hjel og hatt de sykeste drømmer ever! Har nok kanskje hatt en smule feber? haha... Så å stå opp gikk bare ikke. Så jeg sov hele dagen, var oppe nesten 2 timer for middag og la meg igjen rett etterpå og sov til kl 0700am i dag for å dra på skolen.

 

En ting er sikkert, noe MÅ ha vært galt! Jeg har ALDRI sovet så mye før i hele mitt liv! Rekorden min har liksom vært på 14 timer, pang så ble det 32. Jeg slutter aldri å overraske meg selv altså.

 

Derimot var det utrolig deilig å være tilbake til skole og trening igjen i dag! Eller skolen var så som så, hadde heldags engelskprøve, gikk vel helt ok. Treninga derimot var megadigg selv om jeg hadde lyst til å gi opp midt i, men kunne jo så klart ikke gjøre det! Og glad jeg ikke gjorde, for nå føler jeg at alt er helt herlig rett og slett. Og kan sette meg ned med pc'n og musikken min, velfortjent, etter en deilig varm dusj. Og mens jeg sitter her og slapper av har jeg bare et eneste savn fra Norge. Nemlig min beste venn:


Kaffemaskinen min ♥ JEG TRENGER EN KAFFE NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Hehe klikker....

 

Har du noen gang hatt en shutdown?

Signatur

Kommentarer
Postet av: mamma

shut down ja... kjenner til det. Både Fred og jeg ligget rett ut. I dag Oles tur. men det går jo over :-) stå på !

02.mar.2011 @ 08:33

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26138969
hits Free advertising