Helle-Norsk jente i London - Sett på The Cove med vertsmor, og nå hater jeg Japan..

Sett på The Cove med vertsmor, og nå hater jeg Japan..

The Cove handler om et sted i Japan, som liksom elsker delfiner og lever av deliner. Alt i byen handler om delfiner, og de har masse show hele tiden og bla bla. Jeg må ærlig inrømme at jeg har vært på et delfinshow (ikke i Japan thank god!!) og jeg har den verste samvittigheten for det ever. Jeg kommer hvert fall aldri til å dra på et igjen, kommer ikke på tale at jeg skal støtte den industrien. Jeg og vertsmoren er helt satt ut, dette var grusomt rett og slett. Japan og denne byen skal ha det til at de elsker delfiner og alt dreier seg om dem. Men drar du dit som turist får du vist et kart som sier hvor man ikke får lov å gå! Nettopp fordi man da avslører hva de egentlig driver meg. Og de gir langt f i delfinene, alt de tenker på er penger.

 

Jeg har alltid vært en stor delfinfan, dere aner ikke hvor mange forskjellige delfiner jeg har hjemme! Jeg har alltid syntes at delfiner er et av de peneste dyrene som finnes, ha alltid hatt lyst til å svømme med dem, men jeg skal hvert fall ALDRI svømme med noen i fangenskap, den skal være fri!

 

Måten de slakter disse dyrene på, piner dem(samme måte som blir brukt på ville store hvaler om dere har sett det.....), skjuler alt de gjør, lyver til andre land for å kunen fortsette med dette. Det er bare sykt. Jeg forstår at de må få lov å spise maten de er vant med. De ville kanskje sett rart på oss som spiser elg, men de ville aldri bedt oss kutte ut å spise dem. Men i det minste, drep dyrene du skal spise på en human måte så de dør med en gang og ikke lider da!Glad for at de ikke viser det verste i denne traileren, jeg ble rett og slett kvalm. Og denne hemmelige bukten der den grusome slaktingen foregår, vannet er ikke lenger fint å blått nei. Det er rødt, blodrødt, hele bukten er rød. Det ser ut som det er rent blod, noe man så klart bare kan se ovenfra i fly eller lignende, takk til disse personene som har klart å få dette frem til verdenen!

 

Har du sett The Cove?

Har du hørt om denne saken før?

Signatur

Kommentarer
Postet av: Sofie Madeleine

så kult :-) Vil se!

03.mar.2011 @ 23:46
My page: http://sofiemadeleine.blogg.no/
Postet av: Helle i London

Sofie Madeleine: Håper du mener at det 'kule' er at de har blitt avslørt for hele verden hva de driver med...

03.mar.2011 @ 23:58
My page: http://mylondonlife.blogg.no/
Postet av: mamma

UFF jævlig greier... vet ikke helt hva jeg skal si. det er mye fæle greier her i verden... Helt enig med deg. Bra filmer blir laget og viser dette frem da ...

04.mar.2011 @ 08:12
Postet av:

hva faen sofie madeleine? kult? omg

04.mar.2011 @ 12:01
Postet av: kristineable

har sett traileren for et par uker/månder siden... Dette er virkelig ille, men det verste ar de gærningene også gjør sånt mot mennesker...

Men, seriøst, en HEL bukt med blod fra delfiner? Begynner nesten å grine ved tanken! Tenk at det faktisk er bevist at de kommuniserer med hverandre, tenk redselen de måtte føle! kvalm allerde, jeg skal IKKE se den!

04.mar.2011 @ 16:04
My page: http://knistine.blogg.no
Postet av: veronica

Jeg har sett den filmen, herregud så sint jeg ble! Delfinkjøtt er jo ikke sunt i det heletatt, så skjønner ikke hvorfor de får lov å selge det. Er jo helt forferdelig det de gjør med de søte delfinene :(

05.mar.2011 @ 15:43
My page: http://veronicaiusa.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26213894
hits Free advertising