Helle-Norsk jente i London - I'm in nutheaven

I'm in nutheaven

Har visst fått en ny 'dilla', kan man i det hele tatt si noe sånt? Man har jo dilla på noe, og det du da har dilla på, det må jo da være dillaen. Anyway, dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg fant dette i butikken.


1 kg paranøtter aka Brazilian nuts. Hører dere? 1 hel kg!! Jeg er så glad haha, tenk å finne glede i nøtter. Det er helt merkelig, men de her er så gode, de er liksom sprø samtdig som det er nøtter også har de en anelse kakao smak. Og de er STORE!


Orket ikke grave i posen etter den største, her har dere vel gjennomsnittsstr. Har funnet noen som er gigantiske! Eneste dumme er at man ikke kan spise så mye man vil av dem med tanke på innholdet, men jeg kunne spist hele kilosposen uten problemer hehe. Så nå skal jeg sette meg ned med en herlig tekopp og noen av disse herlighetene og håpe på at jeg blir bedre. Magen min gjør veldig vondt etter i går... Og ute er det sol og deilig, kjipt å sitte inne..

 

Liker du paranøtter?

Signatur

Kommentarer
Postet av: Christina :D

NEI, jeg liker de ikke!

10.mar.2011 @ 17:27

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26386342
hits Free advertising