Helle-Norsk jente i London - Har jeg fått min første hater? HAPPYFACE wii

Har jeg fått min første hater? HAPPYFACE wii

Ok, når dere leser ordet 'hater' i dette innlegg, for all del si det på engelsk for det er det jeg gjør inni hodet mitt. Det har jo vært så mye snakk om sånn 'bloggvettregler' i det siste og vært mye fokus på sånne haters. Jeg personlig tenker bare at jeg ikke kunen brydd meg mindre, faktisk ble jeg glad haha. Jeg vet det kanskje høres rart ut.. Men jeg har lenge lurt på når jeg skal få min første hater, men faktisk, denne anonyme faila, for jeg har allerede hatt en svensk hater, og hun var ikke en gang anonym! Faktisk synes jeg folk har baller når de sier sine meneinger og ikke er anonyme.

 

Men tilbake til det med at jeg finner det morsomt, altså hallo, noen som har meninger om meg! Folk som ikke kjenner meg en gang som har meninger om meg og synes noe om meg, haha, digger det. Samma om det er positivt eller ikke, for det viser jo bare at de har lest på bloggen min, gjort seg opp en mening og kommentert. De brukte da noen sek av livet sitt på meg, meg meg og bare meg. Og det er jo min blogg som handler om meg, så da ble alt enda bedre IGJEN. Haha! Og for ikke å glemme at jeg fikk en kommentar til på bloggen, her snakker vi kvantitet før kvalitet ♥

 

Tenk om alle hadde sett like enkelt på alle hatersene der ute, hadde ikke trengt bloggreglene da. Eneste de gjør er jo bare å hjelpe oss bloggere. Nå skal jeg være ærlig å nevne vår rosablogger Heidi Alexandra, hun irrterer meg mye, men allikevel titter jeg innimellom for å se hva slags syke tanker og meninger hun har. Noen ganger er hun så frekk at jeg vil slå henne gul og blå, men å kommentere å gi henne det hun vil, hahahahaha ALDRI! NEVER gonna happen.

 

Men nå skal jeg ned og spise meg god og mett på den deilige middagen!


Lær dere å ta ting med et smil ♥ og gjerne en kaffe da heh

 

Hvordan takler du haters og hva synes du om det ?

Signatur

Kommentarer
Postet av: anneogtherese

Hatere bryr jeg meg ikke om lengre, lei av det så jeg har liksom bare sluttet og bry meg :p

Tenk på det som e posetift så går alt bra :D

10.mar.2011 @ 20:19
My page: http://anneogtherese.blogg.no
Postet av: rorybarraza

söt :)

11.mar.2011 @ 13:00

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26426644
hits Free advertising