Helle-Norsk jente i London - I think I'm in love

I think I'm in love

Jeg gikk ute for meg selv, egentlig litt trist og lei. Selv om solen skinte og fuglene sang var det ikke så mange som fikk se et smil fra meg den dagen. Så kom det en gutt syklende mot meg, helt i sin egen verden mens han hadde propper i ørene og sang, helt i sin egen glade verden. Det var helt til han så meg og så at jeg så han, og hørte for den saks skyld. Stakkars gutten ble jo så flau, og kom med det søteste smilet, selv øynene smilte. Gutten hadde ikke bare smilet, han hadde til og med sangstemme jo!

 

Tror man aldri blir for gammel for en liten avstandsorelskelse. Tusen takk fremmede gutt, du gjorde dagen min bedre, det var det første smilet jeg ga verden den dagen. Haha jeg ler, jeg er pedofil! Ok, jeg er den verste til å gjette alder på folk (eller hvor dem er fra for den saks skyld... ), men ehm, han kan vel godt ha vært, ja, 2 år yngre, hehe. Men alder er bare et tall, jeg er så barnslig av meg uansett hoho.

Image and video hosting by TinyPicMeg og min fremtidig type, er vi ikke bare de søteste?


Ellers er alt strålende for tiden, rett og slett. 3 uker ca til jeg skal hjem til påsken som er 2 uker, og etter påsken har jeg bare 3 uker igjen her. Dette er IKKE NOE!! Jeg får litt noia av å tenke på det, for disse 6 ukene kommer til å gå så altfor fort! Nå gjelder det å nyte livet!

Image and video hosting by TinyPic

 

Er du for gammel til avstandsforelsker?

Signatur

Kommentarer
Postet av: Carina Hagen

Ntaw. Übersøtt innlegg og nydelige bilder :) Vi blir aldri for gamle for avstandsforelskelser, så! Eller kanskje vi alle er tapere. Oh well. Vi er hvertfall ike alene om det :P

15.mar.2011 @ 10:49
My page: http://carinahagen.blogg.no
Postet av: Casandra

Så søt innlegg, og det var så finne bilder også :)

15.mar.2011 @ 14:47
My page: http://cas95.blogg.no
Postet av: AmandaL

fin blogg :)

15.mar.2011 @ 15:24
My page: http://amandaliindqvist.blogspot.com
Postet av: Caroo

Nice :)

Elsker London!

15.mar.2011 @ 17:30
My page: http://www.sczb.blogg.no
Postet av: Helle i London

AmandaL: Tusen takk =)

16.mar.2011 @ 20:12
My page: http://mylondonlife.blogg.no/

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26546778
hits Free advertising