Helle-Norsk jente i London - Enten fungerer dette ellers blir det ha det bra piercing

Enten fungerer dette ellers blir det ha det bra piercing

I dag turet jeg til Ouch, piercing&tattoo, sjappa igjen, legg merke til IGJEN. Nå klarer jeg bare ikke mer smerte. Eller største problemet er at jeg ikke får sove i den stillingen jeg vil å da kan jeg egentlig bare legge opp å sove og like godt døgne, og jeg får heller ikke trent noe som helst mage! DET er nesten verre. Ok, det som er verst er når det gjør vondt å le, så i stor frykt for at de skulle be meg bare ta ut piercingen og legge opp å prøve å ta en på nytt, gikk tilbake til Ouch for å få litt råd.

 

Den fyren som var her denne gangen likte jeg, han tittet på den å hadde mye å si, fikk desverre ikke med meg alt da haha. Men enten har jeg dunket den hardt, eller så har det kommet noe bøss inni der, ellers så ... *fikk ikke med meg siste alternativet*... For denne gangen da jeg viste den frem så man tydelig at den var RØD. Desutten er den hoven på høyre side. Hvorfor skal alt plutselig gå i mot meg her i verden? Men men, enten fungerer denne rensesprayen ellers blir det nok hadebra piercing. Advarer mot magebilder med rød navel hehe, æsj, magebilder... Men men, uklare tatt fra speilet, så overlever, måtte bare få frem at den er rød selv om det ikke var så lett. Iblant er det lettere å ha en mindre linse på kameraet så man ikke trenger 2meters armer! Men en liten glad-sak oppi alt dette, jeg må gå i baggy klær til den er fin igjen! Passer meg perfekt, er rimlig slapp for tiden uansett så da matvher det humøret hehe.

 
But no matter what happens, I will keep on dancing till the world ends!

 

Har du hatt problemer med piercinger før?

Kjenner du igjen rensesprayen, i så fall, fungerte den?Signatur

Kommentarer
Postet av: ulrikke levorsen gundersen

auu, så vondt ut! :)

15.mar.2011 @ 19:06
My page: http://www.ulrikkelevorsengundersen.blogg.no
Postet av: drthe

jeg har hatt piercing i navelen i flere år, men ikke hatt noe problem med den annet enn når jeg har brukt sølvpiercinger, men da har jeg bare byttet så har det gått over.

15.mar.2011 @ 21:05
My page: http://drthe.blogg.no
Postet av: Live

åå, jeg vil ha piercing! men.. jeg er håndballkeeper og får ofte håndballer skutt kjempehardt i magen.. vet du hvor lenge det tar før det går an å ta den ut en time uten at den gror igjen liksom ? :-)

21.mar.2011 @ 16:58
My page: http://liveoh.blogg.no
Postet av: Helle i London

Live: Uff da, ja da har du et lite problem desverre hehe "/

Jeg fikk streng beskjed om å ikke bytte piercing før det hadde gått 6mnd. Men noen venninner fikk beskjed (i Polen) om å bare vente 3 mnd eller noe. Og det samme gjelder vel også for det å bare ta den ut og gå uten. For det er selve det å ta ringen ut og inn som skader mest og er mest risky for infeksjoner "/ Noe mer vet jeg desverre ikke, men alt er også veldig individuelt da, kroppen min er suupertreg på å gro sår....

21.mar.2011 @ 21:00
My page: http://mylondonlife.blogg.no/

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26572449
hits Free advertising