Helle-Norsk jente i London - A typical day at Hammersmith College

A typical day at Hammersmith College

Fikk et spørsmål om jeg kan skrive litt mer om selve skolen/skolehverdagen her borte og så klart kan jeg det! Var så heldig at jeg hadde noen bilder på pc'n så jeg kan faktisk slenge ut et lite innlegg allerede nå. Jeg har helt ærlig ikke tenkt så mye på å blogge om det siden vi har vært her en god stund nå, dagene går i et, livet har blitt en vane og ukene går fort, akkurat som skolegangen i Norge. Men skal komme med noen fler innlegg også, om blant annet lærerne, men nå får dere en typical day, bildene kunne like godt hvert fra i dag egentlig.

 

Så dagene starter med å forsove seg, løpe til bussen, og løpe til banen, så løpe til skolen. Ok, det var bare i dag jeg forsov meg bigtime da, våknet et kvarter etter at jeg skulle ha gått! Men så lenge jeg rakk skolen, som jeg gjorde, så spiller det egentlig ikke så stor rolle, bare at jeg ikke gikk med så mye sminke da, giid av meg så grusomt! Og jeg grabber ALLTID (nesten uten unntak) med meg Metro hver morgen på Northfields station, nytt nr hver dag og det er gratis. Så jeg leser gjennom de viktigste sakene og løser:


Sudoku, dagens hjernetrim, må jo sette i gang knotten jeg har på toppen av kroppen for at den skal klare å ta til seg alt det lærerne babler om! By the way, gammelt bilde fra da jeg var brunette, kinda miss is hehe. Ja, jeg hadde også en blodutrdelsesomething ikke farlig, bare litt ubehageligsmåvondt og skremte folk på gaten hoho!

Min kjære avis, tirsdager MÅ vi faktisk ha den med fordi vi snakker om aktuelle saker i begynnelsen av hver engelsktime.


Så før læreren kommer så er det jo fritt fram og snakk så mye man kan før dagen starter:

 

Ca 10.30am hver dag får vi pause hvor de fleste går til kantinen (eller drar ut av skolen om pausen er lang) og kjøper seg noe spisbart. Jeg går alltid for en americano fra Costa som vi har på skolen. 

Og dette er mitt dagelige syssel, ikke spør meg hvorfor jeg gjør det en gang... Men jeg gjør dette hver eneste dag mens jeg hører på lærerne snakke og forklare oss ting. Addicted, ja. Men fargelegging er gøy da!

 

Så er det trening og heimatt til lekser, mat og sove eller hva man nå måtte finne på, litt shopping og/eller vindusshopping skader jo aldri hehe.

 

Hvordan er en vanlig skoledag for deg?

Signatur

Kommentarer
Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Har aldri skjønt meg på sudoku xD

17.mar.2011 @ 17:56
My page: http://ungdomsperioden.blogg.no

Bare litt info: Jeg kommenterer ALLTID tilbake, men om du spør om det eller legger igjen reklame, ja da kan du glemme det :)

Navn:
Slipp og fyll ut hver gang

Mail: (Bare jeg som får se)

Din side:

Kommentar:Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26626165
hits Free advertising